Våra områden

Här hittar du alla områden där vi har bostäder eller ska bygga bostäder inom de närmaste åren. Använd sorteringsfunktionen för att hitta vilka områden vi finns i Stockholmsregionen, Göteborg, Malmö, Uppsala och Linköping. Klicka på ett område för att läsa mer och se vilka hus som ligger där.

Campus Valla

Linköpings universitets största område Campus Valla ligger cirka 3 km från Linköpings centrum. Här finns bland annat 9 institutioner, universitetsbibliotek, kanslier och studentservice. Granne är ett populärt friluftsområde och Mjärdevi Science Park.

Östra Sala Backe

Bara en kort cykeltur från centrum ligger snabbt växande Östra Sala backe, en ny länk mellan Årsta och Sala backe. Med alla nya bostäder, skolor och vackert utsmyckade grönområden blir området centralt i ett mer sammanhängande Uppsala.

Rosendal

Rosendal är en småskalig stadsdel med naturnära känsla och centrum inom räckhåll. Precis utanför dörren finns stora grönområden att promenera i, och på bara fem minuter på cykel är du vid något av universiteten.

Sorgenfri

Mitt i centrala Malmö ligger Sorgenfri, där ett nytt bostadsområde byggs upp på gammal industrimark. I före detta bussgarage blir det kulturverksamhet, och hela kvarteret ska bli ett föredöme med hållbar utveckling i fokus, som dessutom blir helt rökfri.

Västra hamnen

Bland dragplåstren i Västra hamnen finns Skandinaviens högsta byggnad Turning Torso och Bo01-kvarteren som blev ett internationellt föredöme för ekologisk hållbarhet. Vackra strandpromenader, caféer och bad från kajen lockar många malmöbor.

Gamla staden

På Stora Nygatan i Gamla Staden mitt i centrala Malmö förvaltar ByggVesta en vacker sekelskiftesfastighet byggd 1898. I omedelbar närhet finns Hansa citygalleria, Gustav Adolfs torg och Södergatan med all tänkbar service. Från fastigheten är det promenadavstånd till hela Malmös stadskärna samt Malmö Centralstation.

Möllevången/ Triangeln

I Malmö centrum förvaltar ByggVesta en fastighet med fint och trevligt läge med omedelbar närhet till citytunnelns station Triangeln, Triangelns köpcentra och Möllevångens stora utbud med spännande affärer, en livlig torghandel och ett rikt utbud av restauranger. Friisgatan har på senare år utvecklats till en mycket attraktiv plats där kaféer samsas med restauranger och butiker.

Guldheden

Södra Guldheden erbjuder en karaktärsfull miljö med bostadshus i parkliknande grönska på kullarna ovanför Göteborg. Det är nära till affärer, service och natur. Här blandas punkt- och låghus med tydlig femtiotalsprägel.

Lindholmen

På Lindholmen finns vattennära moderna boendemiljöer där Göteborgs varvshistoria möter nya teknik- och kunskapsföretag, med Lindholmen Science Park och Campus Lindholmen. Längs kajen finns det gott om restauranger, affärer och fina promenadvägar.

KTH Campus

KTH Campus ligger just öster om Vasastan i Stockholm. I ett levande kvarter med kreativ och internationell prägel möts civilingenjörs-, dans-, opera- och försvarshögskolestudenter. Här finns caféer, bibliotek, idrottshall och kårhus.

Södertälje

I Södertälje är det aldrig långt till naturen, med flera naturreservat som bjuder in till motion och bad. Direkttåg går till bland annat Stockholm. Här finns också KTH Södertälje som erbjuder utbildningar med fokus kring hållbar produktion.

Hammarby Sjöstad

Ett stenkast från hjärtat av Södermalm ligger Hammarby Sjöstad. Där finns innerstadens alla fördelar samtidigt som den kantas av promenadbryggor, vassområden med rikt fågelliv och underbara parker.

Tyresö

Tyresös sommarhusområden från tidigt 1900-tal har blivit alltmer åretruntboende. Nu finns här gott om restauranger och affärer i ett växande centrum. Här hittar du Tyresta nationalpark och stora friluftsområden vid hav och insjöar.

Norra Djurgårdsstaden

På Djurgården byggs ett nytt spännande område upp med målet att skapa minsta möjliga ekologiska avtryck – både i byggande och vardagsliv. Här byggs också 500 studentbostäder som får ett toppläge nära universitetet.

Fagersjö

Vill du bada från klipporna och fiska sommartid, eller åka skridskor på den plogade isen vintertid? Naturskönt och med goda möjligheter till härligt friluftsliv bor du i Fagersjö. Mitt emellan Farsta och Högdalen i södra Stockholm har du nära till allt. Du promenerar runt sjön Magelungen, eller vistas i de fina omgivningarna i Farsta naturreservat.

Bredäng

Bredäng är en stadsdel i Söderort, och tillhör Stockholms kommun. Här hittar du allt från strandbad och boule till shopping och bio! I Bredängs centrum finns, förutom butiker och restauranger även bibliotek, simhall, gym, idrottshall, skolor, vårdcentral och mycket mer.

Bagarmossen

En idyll i södra Stockholm – det är Bagarmossen. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. Bagarmossen har cirka 10 000 invånare.

Annedal

Annedal i Bromma angränsar vid Bällstaån till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Några minuter från området finns flera busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Även flygbussarna till Arlanda går från området. Stockholms city når man på 10 minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan tar dig till Sundbybergs centrum, Solna eller Alvik i Bromma åt andra hållet.

Gröndal

Gröndal är en stadsdel i Söderort, väster om Liljeholmen. Gröndal utvecklades som en tidig arbetar- och fabriksförstad i samband med Västra stambanans utbyggnad på 1860-talet. Under 1940- och 1950-talen blev stadsdelen känd genom de stjärnhus och terrasshus som då byggdes. Vid Bryggvägen i Gröndal i Stockholm planeras för ny stadsbebyggelse med blandat innehåll av bostäder och verksamheter. Totalt blir det 300 nya lägenheter i området.

Ektorp

Ektorp i Nacka ska få ett levande centrum med tätare bebyggelse. Nya bostäder, förskola och nya lokaler för kontor och butiker är planerade. Tonvikt ska läggas vid att skapa ett attraktivt torg och mötesplats. I den närmaste omgivningen finns även gott om vacker natur. Närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och populär badplats. Alldeles i närheten ligger även naturskyddsområdet Nyckelviken som bjuder både på motionsspår och vackra naturupplevelser året runt.

Rinkeby

Rinkeby är en levande, mångkulturell stadsdel i norra delen av Stockholms kommun. Här finns gott om restauranger och affärer, och det nya gångstråket över E18 gör det enkelt att ta sig till Järvafältet och den vackra naturen där.

Flemingsberg

I Huddinge kommun ligger Flemingsberg som ett verkligt kunskapskluster! Här finns bland annat Kungliga tekniska högskolan, Karolinska institutet, Södertörns högskola, Röda korsets högskola och Stockholms musikpedagogiska institut.

Från campus är det bara en kort promenad till Flemingsbergs C, där det går pendeltåg, tåg och fjärrtåg.

Kista

Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Det är ett av världens starkaste ICT-kluster, med över 1 000 svenska och globala företag. Här finns också möjlighet till kulturupplevelser och närhet till sköna grönområden, till exempel Järvafältet, en mycket populär plats för motion och naturupplevelser. I Kista finns även ett KTH-campus, Stockholms universitet, ett prisbelönt bibliotek och en av Stockholmsområdets största gallerior med butiker och restauranger.

Barkarbystaden

Med Järvafältet på sin östra sida och Mälaren på sin västra är möjligheterna till rekreation goda i nybyggda Barkarbystaden. Här finns redan ett brett utbud av caféer och restauranger och med tunnelbana och tåg är det enkelt att ta sig hit.

Gärdet

På Gärdet i nordöstra Stockholms innerstad förvaltar ByggVesta två fastigheter med mycket attraktiva lägen. Här är utmärkta kommunikationer och stort utbud av restauranger och service utanför porten. Det stora gräsområdet Gärdets sportfält är en populär plats för rekreation och olika idrotter.

Sege park

I Kirseberg i östra delen av Malmö växer en ny innovativ stadsdel fram. Här är ByggVesta med och utvecklar gemenskapens Sege Park – det gröna livet nära centrum. Här skapar boende och verksamheter gemenskap kring odling och hållbara lösningar. Den kulturhistoriska miljön bevaras samtidigt som det finns smarta lösningar för ett bra liv.

Kundservice