ByggVesta

  • Mina Sidor/Felanmälan
  • Om oss
  • Bo hos oss
  • Våra projekt
Mina Sidor/FelanmälanStäll dig i köLediga lägenheter

En arbetsplats med höga ambitioner

ByggVesta är en arbetsplats för några av byggbranschens mest kreativa och kompetenta problemlösare. Vi som jobbar här brinner för att skapa bättre lösningar.

ByggVesta är ett dynamiskt och snabbrörligt företag med korta beslutsgångar. Det är viktigt för oss att vår organisation och våra projekt är överskådliga för alla medarbetare – så att varje individ kan påverka vad vi gör och hur vi gör det. Det tror vi skapar både kompetensutveckling och engagemang i jobbet.

För att trivas på ByggVesta ska du vilja jobba med fokus på samhällsnytta, omtanke och långsiktighet. Med det menar vi att vi lär oss av våra erfarenheter och prövar nya idéer för att bygga hållbara resultat; att vi bryr oss om våra hyresgäster, varandra, våra samarbetspartners och omvärlden; och att vi ser till att vårt arbete skapar mervärden för fler. Vi nöjer oss inte med att prata – vi vågar och gör.

Nyfikenhet, öppenhet och förändringsvilja förenar alla som jobbar hos oss, från styrelsen och genom hela organisationen ut till mötet med våra hyresgäster.

Hos ByggVesta hittar du en varm arbetsgemenskap och en gemensam strävan att göra världen lite bättre. Vi jobbar alla med en riktigt vass, krävande och utmanande produkt som ökar i värde genom välskötta hus med nöjda hyresgäster.

© ByggVesta AB 2019