Ditt fastighetsbolag & innovatör - ByggVesta

Det här är ByggVesta

Om oss

ByggVesta är en innovatör som utvecklar, bygger, förvaltar och investerar i nya hållbara bostäder. Vi specialiserar oss på att skapa inkluderande områden, på hyresrätter och studentbostäder.

Affärsidé, värderingar

Vi förändrar världen genom våra hus

ByggVesta utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder som möjliggör en modern livsstil. Vi drivs av att skapa inkluderande och trygga bostadsområden där människor kan skapa sig ett hem. Hos oss ska det vara enkelt att leva hållbart och känna gemenskap, oavsett behov och livssituation.

Historik

Placerat rätt i tiden

Bolaget ByggVesta grundades redan 1951 av byggnadsingenjör Åke Eriksson i Linköping. I takt med ökad finansiell styrka förvärvades efterhand allt fler fastigheter. På 1990-talet förvärvades bolaget av nuvarande ägarfamilj Jonsson som i slutet av årtiondet renodlade bolagets fokus mot bostadsfastigheter och det moderna ByggVesta började ta form.

Under ledning av Jenny Jonsson är bolaget placerat rätt i tiden med hållbara, trygga och prisvärda bostäder som bidrar till ett långsiktigt bättre samhälle.

Vad säger våra medarbetare

Öppenhet är nyckeln till en trivsam arbetsplats

Jag upplever att man försöker tillgodose önskemål och matcha projekt med intresse och kunskap. Det känns bra att det finns en dialog med projektledare gällande vilka uppdrag man helst vill ha och att man får testa många saker. För mig gör det ByggVesta till en ödmjuk arbetsplats.

Sofia
Projektledare

~ 4 400

antal bostäder i förvaltning

~ 1 600

varav studentlägenheter

~ 600

antal nya lägenheter/år

4 st

orter

Kundservice