Studentbostäder - en hemtrevlig bostad att trivas i - ByggVesta

Live to Grow

Studentbostäder

Vi är en av de stora privata studentbostadsaktörerna i Sverige, vi väljer alltid läge med omsorg och våra studenter trivs mycket bra. Det är vi riktigt stolta över.

Några av fördelarna med våra studentbostäder

  • En lägenhet du kan dela... eller inte
  • Din kompis bor i byggnaden
  • Må bra och känn dig trygg
  • En grön livsstil
  • A+ enligt forskning
  • Ställ dig i kö, stanna i kö

Bo där du studerar och stanna i kön

Våra drygt 1000 lägenheter för studenter ligger i Linköping och Stockholm.

För att kunna få en studentlägenhet behöver du stå i vår kö. Vi har inga krav på inkomst, men du måste vara doktorand eller studerande och klara minst 15 poäng per termin. Du behöver studera på den ort där du har din studentbostad, vi godkänner alltså inte distansstudier. I Stockholm gäller det Stockholms län. I Linköping gäller det Linköpings Universitet, Linköpings Tekniska Högskola, Hälsouniversitetet och även Campus Norrköping.

Självklart sparar du dina köpoäng när du bor i en studentbostad hos oss. Många av våra studenter fortsätter att vara nöjda hyresgäster hos oss efter sin studietid. Det tycker vi är bra för alla!

Live to Grow

Din kompis bor i byggnaden

Genom vårt koncept Live to Grow lägger vi mycket fokus på trygghet och gemenskap i våra studentboenden. I alla områden finns områdesansvariga studenter, som själva bor i huset, som en extra länk mellan oss och de boende.

För att öka gemenskapen skapar vi förutsättningar för spontana möten. Det är lättare att lära känna grannarna i gemensamma studierum, lounger och gym och på event som postas i vår app.

Live to Grow är riktiga lägenheter med hög standard – inget korridorboende, och du delar bara så mycket du vill med andra.

En lägenhet du kan dela... eller inte

Live to Grow är riktiga lägenheter med smart planlösning och hög standard – inget korridorboende, och du delar bara så mycket du vill med andra.

Är ni två vänner som vill bo tillsammans? Perfekt! Våra kompislägenheter har gemensamt kök och badrum och separata sovrum. En trea för kompisar helt enkelt.

Alltid nära till både campus och natur

Forskning visar att studenter som bor nära campus, grönska och urbanitet klarar sig bättre i skolan. Från våra hus är det enkelt att ta sig till campus, kollektivtrafik och grönområden. Cykla till föreläsningen eller ta dig en paus i parken på en akademisk kvart.

Live to Grow

Vill du läsa ännu mer om vårt studentkoncept och våra områden med studentbostäder?

Då har vi så såklart en egen hemsida för dig som student – www.livetogrow.se.

Bo i studentbostad

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö – det är helt gratis

Kundservice