Letar du efter en lägenhet att hyra? - ByggVesta

Lägenheter och boendekoncept

Våra lägenheter

En lite smidigare vardag, bra lägen nära natur, stad och kollektivtrafik, hög service, trygghet och flexibilitet på samma gång – det är några av fördelarna med att bo i hyresrätt hos oss. Viktigast av allt, en lägenhet att trivas i!

En lägenhet att trivas i

Våra bostäder finns till för människor i olika skeden i livet, med varierande behov och önskemål. Vi vill alltid kunna erbjuda ett välplanerat och hållbart hem, en plats att känna sig trygg och trivas på. Våra ytsmarta lägenheter rymmer allt från 1  till hela 5 rum och kök. För att ge möjligheten att hitta hem för så många som möjligt så har vi olika boendekoncept – allt för att kunna bo hos oss under en längre period av ditt liv. Vi tror att om vi har riktigt många hyresgäster som verkligen trivs hos oss så blir våra områden ännu bättre. Det är nog en av anledningarna till att vi har så många nöjda hyresgäster enligt våra kundundersökningar.

Alltid med ByggVesta

  • Boende nära kollektivtrafik
  • Omtänksam förvaltning med fokus på trivsel, trygghet och gemenskap
  • Utrymme för cykelförvaring och -reparation
  • Gröna gårdar med gemensamma umgängesytor som t. ex. pergola, grillplats, lekställningar osv.
  • Gröna gårdar som gynnar biologisk mångfald
  • Fräscha miljörum där det är lätt att sortera rätt

Kika in i en lägenhet

ByggVestas lägenheter är ytsmarta och välplanerade, med klassiska ljusa materialval, så som vitmålade väggar och ekparkett eller liknande. I de rymliga helkaklade badrummen är dusch standard, samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinerad maskin.

Modern kök med vita skåp, rostfri diskbänk, ekparkett och en matplats med runt bord och gröna stolar

Se dig om i en lägenhet

2024 började uthyrningen av de nyproducerade lägenheterna i Kista äng. Här kan du se filmen från en av de moderna lägenheterna och få inspiration till inredningen.  De flesta av våra lägenheter är utrustade på samma sätt, med ljusa materialval, parkettgolv och helkaklade badrum.

Vi är alltid gröna och sköna

Oavsett lägenhetstyp så är det enkelt, tryggt och bekvämt att göra medvetna val i vardagen för att leva miljövänligare. Du har nära till kollektivtrafik, tillgång till cykelrum och ofta bilpool, smidig källsortering och ofta funktioner för delande av prylar och social samvaro. Husen är byggda för att vara riktigt energieffektiva och du får full kontroll över din egen förbrukning av el, värme och varmvatten.

Skönt gröna är också våra levande innergårdar – gärna med insektsholkar och andra detaljer som bidrar till biologisk mångfald. Där bjuder vi också in till fest ibland.

Våra boendekoncept

Det framgår alltid av lägenhetsannonserna exakt vilka hyreskrav som gäller specifikt för våra konceptboenden så håll utkik! Generella hyreskrav hittar du i vår uthyrningspolicy.

Studentbostäder

Vi är Sveriges största privata studentbostadsaktör, vi väljer alltid läge med omsorg och våra studenter är bland marknadens mest nöjda hyresgäster. Det är vi riktigt stolta över.

Genom vårt koncept Live to Grow lägger vi på ByggVesta mycket fokus på trygghet och gemenskap i våra studentboenden, bland annat genom en närvarande förvaltning och personlig kontakt med både områdesansvarig och grannar. Dessutom behåller man sina köpoäng hos oss när man får en studentlägenhet, vilket ger en bättre chans att få vanlig hyresrätt när studietiden är över.

Ungdomsbostäder

Detta är bostadsformen för dig som är under 25 år, de exakta kraven på ålder kan variera lite mellan olika områden men du kan alltid teckna hyreskontrakt från den dagen du fyllt 18 år till och med det år du fyller 25. Hyreskraven för dig som är kvalificerad för en ungdomsbostad är lite lägre, du måste ha en månadsinkomst motsvarande två gånger hyran. Om du har en medsökande så får du räkna med dennes inkomst också.

I våra kompistreor som är för ungdomar står bara en person på hyresavtalet men vi förbehåller oss rätten att ta in det inneboendeavtal du tecknar med din boendekompis. Vi vill att våra lägenheter ska vara till för så många unga människor som möjligt!

Det står dig fritt att bo kvar i en av våra ungdomsbostäder så länge du vill, men vi tror att du kanske vill söka en ny bostad hos oss när du blir lite äldre – därför behåller du dina köpoäng när du bor i en ungdomslägenhet hos oss.

Kompislägenheter

Våra kompislägenheter är små treor som vi utformat speciellt så att de skall vara lämpliga att dela för kompisar. Ni har varsitt litet sovrum, men delar på resten av ytan och de fasta kostnaderna för försäkring, el, bredband etc. Smart för dig och smart för miljön! Kompistreorna är ett av våra mest uppskattade konceptboenden för dig bor i en ungdoms- eller studentbostad hos oss.

Om du inte känner någon att dela med kan du hitta fler som söker delat boende på www.botillsammans.nu. Där kan du både hitta och erbjuda rum, kollektiv eller rumskompis.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö – det här helt gratis

Kundservice