Hyresrätter i Bromma - Annedal - ByggVesta

Hyresrätter Annedal

Annedal

ByggVestas egenvärmehus sätter standarden i Annedal

Här i Annedal har ByggVesta uppfört ett bostadshus med totalt 89 lägenheter.

Lägenheterna är omsorgsfullt och ytsmart utformade, med moderna planlösningar och materialval. I de rymliga helkaklade badrummen är dusch standard, samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinerad maskin. Vissa lägenheter har balkong, fransk balkong, andra har loftgång eller uteplats.

Fasaden är putsad och balkongpartierna varierar uttrycket i kvarteret. I byggnadens lokal i hörnet vid torget finns den populära restaurangen Brödernas.

Med hiss tar de boende sig lätt ner till garaget i källarplan och där finns även lägenhetsförråd. Den fina gården som delas med grannfastigheten är placerad mellan husen. Där finns mysiga sittplatser, grill och lekställning för barnen.

Fastigheten ägs av Granit Bostad AB och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.

Arkitekt: Kirsh+Dereka

Status:
Inflyttat
Färdigt:
2014
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
89
Kök:
Vita kök med grå bänkskiva. Förberett för diskmaskin och mikro.
Tvätt:
I alla lägenheter finns tvättmaskin och torktumlare, alt. kombimaskin.
Förråd:
Finns till alla lägenheter.
Cykelparkering:
Cykelparkering och renoveringsbänk finns i garaget.
Bredband/telefoni:
Tele2 finns som leverantör.
Balkong/uteplats:
Vissa lägenheter har balkong, andra har loftgång eller uteplats.
Miljörum:
Finns vid Tappvägen 11.
Parkering/garage:
62 platser i garage som förvaltas av Aimo Park.
Certifiering:
Miljöbyggnad iDrift - nivå Silver

Vill du se hur en lägenhet ser ut?

Området

Annedal, Stockholm

Annedal är ett barnvänligt och populärt område i Bromma som vid Bällstaån angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Vill man ta en naturskön promenad så kan man utefter Bällstaviken/Ulvsundasjön ta sig hela vägen in till Stockholm city! Bromma Blocks med sitt stora utbud av butiker och restauranger ligger också på gångavstånd.

Annedal, Stockholm

I Annedal och närliggande Sundbybergs centrum finns allt du behöver för att klara av vardagen. Här finns restauranger, gym och butiker samt matbutiker. För den båtintresserade finns även flera båtklubbar inom gångavstånd.

Kommunikationer

Du tar dig enkelt till och från området med kollektiva färdmedel och det är promenadavstånd till Sundbybergs centrum. Även flygbussarna till Arlanda går från området. Stockholms city når man på 10 minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan tar dig till Sundbybergs centrum och Solna, eller Alvik i Bromma åt andra hållet.

Förskolor och skolor

I Annedal är utbudet på skolor och förskolor stort. Man tar sig även enkelt via kollektivtrafiken till Bromma- och Blackebergs gymnasium. Läs mer om skolor på Stockholm stads hemsida.

Affärer, restauranger och service

På promenadavstånd når man både Sundbybergs centrum och Bromma Blocks med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Du kan till och med promenera till Bromma flygplats, eller in till city! Mitt över gatan från ByggVestas kvarter finns en ICA Nära och det finns fler livsmedelsbutiker, restauranger (bl.a. den populära MGL Sushi), andra butiker och gym i området.

Natur och fritid

Bostadsområdet omsluter en central park, som gränsar till skolgård och förskolegårdar. I parken finns aktiviteter för alla åldrar (plaskdamm, gungor, skatepark och utegym), liksom konstverk och en ekbacke där liljekonvaljerna blommar om våren. Samtidigt omgärdas Annedal av koloniträdgårdar, gångstråk vid Bällstaån och Lönnebergaparken med amfiteater och pulkabacke.

Stadsplaneringen prioriterar tillgänglighet för alla som tar sig fram med barnvagn, cykel, rullator eller rullstol.

För den båtintresserade finns 2 båtklubbar i direkt närhet till området, och du kan gå längs den vackra strandpromenaden – Huvudsta strand i Solna, passera Pampas Marina och till Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restauranger.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice