Hyresrätter Annedal

Annedal

ByggVestas egenvärmehus sätter standarden i Annedal

Här i Annedal har ByggVesta uppfört ett bostadshus med totalt 89 lägenheter. Fasaden är putsad och balkongpartierna varierar uttrycket i kvarteret.

Med hiss tar de boende sig lätt ner till garaget i källarplan där det finns 62 st parkeringsplatser. I källaren finns även lägenhetsförråd. Den fina gården som delas med grannfastigheten är placerad mellan husen.

Byggnaden är ett så kallat Egenvärmehus. Det innebär att byggnaden har en mycket låg energianvändning förenat med god inomhusmiljö. Bostäderna är radiatorlösa och värms huvudsakligen upp av uppvärmd ventilation via bergvärme, instrålad solvärme, hushållsapparater, belysning, verksamhet och de boende själva. Med känd och beprövad teknik skapas en byggnad med mycket låga energibehov. För de boende är det ett alldeles vanligt hus med hög trivsel och bra lägenheter.

Fastigheten ägs av Granit Bostad AB och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.

Arkitekt: Kirsh+Dereka
ByggVestas projektledare:

Status:
Inflyttat
Färdigt:
2014
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
89
Kök:
Vita kök med grå bänkskiva. Förberett för diskmaskin och mikro.
Förråd:
Finns till alla lägenheter.
Cykelparkering:
Cykelparkering och renoveringsbänk finns i garaget.
Bredband/telefoni:
Comhem finns som leverantör.
Balkong/uteplats:
Vissa lägenheter har balkong, andra har loftgång eller uteplats.
Miljörum:
Finns vid Tappvägen 11.
Parkering/garage:
62 platser i garage som förvaltas av Q-park.

Området

Annedal, Stockholm

Annedal i Bromma angränsar vid Bällstaån till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Några minuter från området finns flera busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Även flygbussarna till Arlanda går från området. Stockholms city når man på 10 minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan tar dig till Sundbybergs centrum, Solna eller Alvik i Bromma åt andra hållet.

Annedal, Stockholm

På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum med allt du behöver för att klara av vardagen. Här finns restauranger, gym och butiker samt matbutiker. För den båtintresserade finns även flera båtklubbar inom gångavstånd. Vill man ta en promenad så kan man utefter Bällstaviken/Ulvsundasjön ta sig hela vägen in till Stockholm city!

Förskolor och skolor

I Annedal är utbudet på skolor och förskolor stort. Idag finns 7 förskolor i absolut närhet till området. Mariehällsskolan med plats för 450 elever från förskoleklass upp till årskurs 5, samt två förskolor med 10 avdelningar. Cirka 3 km från Mariehäll ligger Sundby skola med cirka 900 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Man tar sig även enkelt via kollektivtrafiken till Bromma- och Blackebergs gymnasium.

Affärer, restauranger och service

På promenadavstånd når man både Sundbybergs centrum och Bromma Blocks med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Du kan till och med promenera till Bromma flygplats! Ett litet stenkast från bostadsområdet finns bland annat ICA Annedal, sushi-restaurang, pizzeria, ett minilivs samt skrädderi.

Natur och fritid

För den båtintresserade finns 2 båtklubbar i direkt närhet till området, och du kan gå längs den vackra strandpromenaden – Huvudsta strand i Solna, passera Pampas Marina och till Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restauranger. I Sundbybergs centrum finns förutom större och mindre butiker även ett SATS-gym.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice