Hyresrätter i centrala Malmö - Örehus 1 - ByggVesta

Hyresrätter Malmö

Örehus 1

Fantastiska utsikter på Malmös riviera

Fastigheten Örehus 1 är belägen i det exklusiva bostadsområdet Ribersborg utmed Nicoloviusgatan och Limhamnsvägen i västra delen av centrala Malmö. Ribersborg utgör ett av Malmös mest populära bostadsområden med närhet till såväl havet som till city.

Lägenheterna är i olika storlekar och utföranden där samtliga lägenheter har balkong med fantastisk utsikt.

I byggnadens källarplan finns flera faciliteter så som av tvättstuga, motionsrum, samvarolokal, cykelrum, garage med mera. Det finns också en gästlägenhet i kvarteret.

Huset är byggt 1969 av byggmästare Henning Persson som var en av dåtidens stora byggmästare i Malmö. Byggnaden är ritad av Sven- Ivar Ekstrand och är ett tidstypiskt skivhus som karaktäriserar hela området kring Ribersborg.

Fastigheten  Örehus 1 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Bokning av tvättstuga m.m för boende

Klicka här för bokningar

Status:
Inflyttat
Färdigt:
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
92
Tvätt:
Tvättstuga i källarplan
Förråd:
Förråd finns till alla lägenheter
Cykelparkering:
Cykelrum i källaren
Balkong/uteplats:
Alla lägenheter har balkong, många med utsikt över Öresund
Parkering/garage:
Garage med 66 platser, infart från Nicoloviusgatan, samt 11 platser på gården

Området

Centrala Malmö, Malmö

ByggVesta har förvaltningsuppdrag för ett flertal fastigheter i centrala Malmö. Att bo i Malmö kommun erbjuder dig unika möjligheter. Här möts känslan av att befinna sig i en europeisk metropol med härlig svensk småstadscharm, samtidigt som havet sätter sin prägel på tillvaron. Malmö stad är ett levande samhälle med en härlig mix av människor, aktiviteter och platser med olika karaktär.

Centrala Malmö

Staden är ett levande samhälle med en mix av människor och platser med olika karaktär. Inom god mat, restauranger, barer, shopping, idrott och kulturevenemang har staden mycket att erbjuda. Här finns också ett flertal parker och många grönområden där man kan njuta av naturen eller ta ett svalkande bad.

Inne i stan är det lätt att ta sig fram till fots och på cykel, och det finns också gott om bussförbindelser. Vill du resa längre finns mycket goda förbindelser både inrikes och utrikes: flyg via Malmö Airport och Kastrups internationella flygplats, tåg från Malmö centralstation och Triangeln, och motorvägar åt alla håll. Över Öresundsbron till Köpenhamn tar du dig snabbt via bil eller bekväma snabbtåg.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice