Hyresrätter i centrala Malmö - Astrid 1 - ByggVesta

Hyresrätter Malmö

Astrid 1

Centralt beläget i det fridfulla och familjära området Lugnet

Fastigheten Astrid 1 är belägen i det populära bostadsområdet Lugnet utmed Kaptensgatan, Kungsgatan och Majorsgatan, mitt i centrala Malmö. Lugnet är ett trivsamt område som kombinerar grönskande lugn med närhet till allt vad Malmö har att erbjuda.

Det finns såväl mindre som större lägenheter där samtliga lägenheter har balkong. I byggnadens källarplan finns flera faciliteter så som tvättstuga, motionsrum, samvarolokal, cykelrum, garage med mera. Det finns också en gästlägenhet i kvarteret.

Byggnaden är uppförd 1977 av byggmästare Henning Persson och ritad av den framstående arkitekten Kurt Hultin som har ritat flera välkända byggnader i regionen. Byggnaden är utformad som ett U med öppning mot Majorsgatan. Från Majorsgatan öppnar sig en inbjudande och grönskande innergård, en liten oas mitt i centrala Malmö.

Fastigheten Astrid 1 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Bokning av tvättstuga m.m för boende

Klicka här för bokningar

Status:
Inflyttat
Färdigt:
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
126
Tvätt:
Tvättstuga i källarplan.
Förråd:
Förråd finns till alla lägenheter.
Cykelparkering:
Cykelrum i källaren.
Balkong/uteplats:
Samtliga lägenheter i huset har balkong.
Parkering/garage:
Garage med 61 parkeringsplatser. Infart från Majorsgatan.

Området

Centrala Malmö, Malmö

ByggVesta har förvaltningsuppdrag för ett flertal fastigheter i centrala Malmö. Att bo i Malmö kommun erbjuder dig unika möjligheter. Här möts känslan av att befinna sig i en europeisk metropol med härlig svensk småstadscharm, samtidigt som havet sätter sin prägel på tillvaron. Malmö stad är ett levande samhälle med en härlig mix av människor, aktiviteter och platser med olika karaktär.

Centrala Malmö

Staden är ett levande samhälle med en mix av människor och platser med olika karaktär. Inom god mat, restauranger, barer, shopping, idrott och kulturevenemang har staden mycket att erbjuda. Här finns också ett flertal parker och många grönområden där man kan njuta av naturen eller ta ett svalkande bad.

Inne i stan är det lätt att ta sig fram till fots och på cykel, och det finns också gott om bussförbindelser. Vill du resa längre finns mycket goda förbindelser både inrikes och utrikes: flyg via Malmö Airport och Kastrups internationella flygplats, tåg från Malmö centralstation och Triangeln, och motorvägar åt alla håll. Över Öresundsbron till Köpenhamn tar du dig snabbt via bil eller bekväma snabbtåg.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice