Hyresrätter i centrala Malmö - Duvan - ByggVesta

Hyresrätter Malmö

Duvan

Sekelskiftesfastighet mitt i centrala Malmö

Duvan är en mycket vacker sekelskiftesfastighet byggd 1898 belägen utmed Stora Nygatan i Gamla Staden mitt i centrala Malmö. Byggnaden ritades av arkitekten B Bengtsson och är full av fantastiska tidstypiska detaljer såsom kakelugnar, stuckaturer och spegeldörrar. I huset finns en-, två- och trerumslägenheter samt två lokaler i bottenplan.

I anslutning till Duvan finns all tänkbar service med närhet till Hansa citygalleria, Gustav Adolfs torg och Södergatan. Gustav Adolfs torg och Södergatan utgör Malmös främsta shoppingstråk med flera välkända butiker och varumärken. Väster om kvarteret, lite längre ner på Stora Nygatan, ligger Hansa som är Malmös ledande citygalleria med shopping, mode, mat och dryck.

Från Duvan är det promenadavstånd till hela Malmös stadskärna samt Malmö Centralstation. Malmö Centralstation fungerar som ett viktigt nav för södra Sveriges kollektivtrafik. Från Malmö Centralstation finns utmärkta kommunikationer med både regional och lokal tåg- och busstrafik till bland annat Hyllie, Lund och Köpenhamn.

Fastigheten Duvan 27 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Status:
Inflyttat
Färdigt:
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
8
Kök:
Flertalet kök har diskmaskin.
Tvätt:
Tvättstuga finns i fastigheten. Flera lägenheter har också egen tvättmaskin.
Förråd:
Förråd finns till alla lägenheter.
Cykelparkering:
Cykelparkering finns på innergården.
Balkong/uteplats:
På baksidan av huset finns en trevlig innergård. Flera balkonger har utsikt över gården.

Området

Centrala Malmö, Malmö

ByggVesta har förvaltningsuppdrag för ett flertal fastigheter i centrala Malmö. Att bo i Malmö kommun erbjuder dig unika möjligheter. Här möts känslan av att befinna sig i en europeisk metropol med härlig svensk småstadscharm, samtidigt som havet sätter sin prägel på tillvaron. Malmö stad är ett levande samhälle med en härlig mix av människor, aktiviteter och platser med olika karaktär.

Centrala Malmö

Staden är ett levande samhälle med en mix av människor och platser med olika karaktär. Inom god mat, restauranger, barer, shopping, idrott och kulturevenemang har staden mycket att erbjuda. Här finns också ett flertal parker och många grönområden där man kan njuta av naturen eller ta ett svalkande bad.

Inne i stan är det lätt att ta sig fram till fots och på cykel, och det finns också gott om bussförbindelser. Vill du resa längre finns mycket goda förbindelser både inrikes och utrikes: flyg via Malmö Airport och Kastrups internationella flygplats, tåg från Malmö centralstation och Triangeln, och motorvägar åt alla håll. Över Öresundsbron till Köpenhamn tar du dig snabbt via bil eller bekväma snabbtåg.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice