Hyresrätter i centrala Malmö - Beritsholm 3 - ByggVesta

Hyresrätter Malmö

Beritsholm 3

Centralt beläget i charmiga Slottsstaden

Fastigheten Beritsholm 3 är belägen i det populära bostadsområdet Slottsstaden intill Slottsparken, mitt i centrala Malmö. Slottsstaden är ett trivsamt område som kombinerar grönskande lugn med närhet till allt vad Malmö har att erbjuda, både strand och stadscentrum.

Huset innehåller framför allt lägenheter om 2 rum och kök. Samtliga lägenheter är genomgående och har balkong i västerläge. I byggnadens källarplan finns flera faciliteter så som tvättstuga, cykelrum, gym och bastu.

Fastigheten är ritad av Erik Sigfrid Persson och stod klar 1938.

Fastigheten Beritsholm 3 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Status:
Inflyttat
Färdigt:
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
47
Tvätt:
Tvättstuga i källarplan.
Förråd:
Förråd finns till alla lägenheter.
Cykelparkering:
Cykelrum i källaren.
Balkong/uteplats:
Samtliga lägenheter i huset har balkong.

Området

Centrala Malmö, Malmö

ByggVesta har förvaltningsuppdrag för ett flertal fastigheter i centrala Malmö. Att bo i Malmö kommun erbjuder dig unika möjligheter. Här möts känslan av att befinna sig i en europeisk metropol med härlig svensk småstadscharm, samtidigt som havet sätter sin prägel på tillvaron. Malmö stad är ett levande samhälle med en härlig mix av människor, aktiviteter och platser med olika karaktär.

Centrala Malmö

Staden är ett levande samhälle med en mix av människor och platser med olika karaktär. Inom god mat, restauranger, barer, shopping, idrott och kulturevenemang har staden mycket att erbjuda. Här finns också ett flertal parker och många grönområden där man kan njuta av naturen eller ta ett svalkande bad.

Inne i stan är det lätt att ta sig fram till fots och på cykel, och det finns också gott om bussförbindelser. Vill du resa längre finns mycket goda förbindelser både inrikes och utrikes: flyg via Malmö Airport och Kastrups internationella flygplats, tåg från Malmö centralstation och Triangeln, och motorvägar åt alla håll. Över Öresundsbron till Köpenhamn tar du dig snabbt via bil eller bekväma snabbtåg.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice