Hyresrätter i Stockholm - Bredäng - ByggVesta

Bo i Bredäng

Bredäng

Hyreslägenheter mitt i centrum

Väster om Bredäng Centrum, längs med Bredängs Allé har ByggVesta ett hus med 78 hyreslägenheter.

Lägenheterna är omsorgsfullt och ytsmart utformade, med moderna planlösningar och materialval. I de rymliga och helkaklade badrummen är dusch standard, samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinerad maskin. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Huset ligger i direkt anslutning till centrum och med fina parkområden till väster. Portiken i byggnaden har skapat en genväg till kollektivtrafik och butiker – ett uppskattat stråk för gångtrafikanter som bidrar till liv och rörelse. I huset finns en kontorslokal, där det för närvarande bedrivs verksamhet med jobbcoachning.

Här är det nära till både kollektivtrafik och service. Med tunnelbanan är det ca 20 minuter restid från Bredängs tunnelbanestation till Stockholms centralstation. I Bredäng Centrum finns – förutom butiker och restauranger – bibliotek, simhall, gym, idrottshall, skolor, vårdcentral och mycket mer.

Fastigheten ägs av Granit Bostad AB och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.

Arkitekt: Kirsh+Dereka

Status:
Inflyttat
Färdigt:
2019
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
78
Kök:
Ljusa kök från IKEA med vitvaror från Cylinda.
Tvätt:
I alla lägenheter finns tvättmaskin och torktumlare, alt. kombimaskin.
Förråd:
Finns till varje lägenhet.
Cykelparkering:
Finns – med reparationsbord och elektrisk cykelpump.
Bredband/telefoni:
Tele2 finns som leverantör.
Balkong/uteplats:
Alla lägenheter har balkong eller uteplats.
Miljörum:
Finns mellan Bredängs Allé 18 och 16.
Parkering/garage:
Garage med 35 platser. Några med laddmöjlighet. P-platser administreras av Parkando.

Vill du se hur en lägenhet ser ut?

Området

Bredäng, Stockholm

Bredäng är en stadsdel i Söderort, och tillhör Stockholms kommun. Här hittar du allt från strandbad och boule till shopping och bio! I Bredängs centrum finns, förutom butiker och restauranger även bibliotek, simhall, gym, idrottshall, skolor, vårdcentral och mycket mer.

Bredäng, Stockholm

Med tunnelbanans röda linje tar det cirka 19 minuter till city, men du kanske hellre vill njuta av en god bakelse på anrika konditori Lyran med utsikt över Mälaren? Det finns med andra ord obegränsade möjligheter att bo och leva gott här!

Kommunikation och kollektivtrafik

Bredäng ligger 11 kilometer från Stockholms city mellan E4/E20 och Mälarens vatten. Det tar 19 minuter med röda linjen till Stockholms central och bara två stationer åt andra hållet ligger Skärholmen. Det finns även bussar till t ex Skärholmen och Fruängen.

Förskolor och skolor

Det finns ett flertal kommunala och fristående förskolor med olika inriktningar i och nära Bredäng. Läs gärna mer på Stockholms stads hemsida.

Affärer, restauranger och service

Är man hungrig finns det flera matbutiker och restauranger i och nära Bredängs centrum, både vegetariskt, thaländskt, italienskt och traditionellt. I centrum har du även apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, frisör, gym, skomakare och mycket mer. Vill du shoppa i en stor galleria ligger Skärholmens centrum nära, och i Kungens kurva finner du även IKEA-varuhuset samt Heron city med nöjen i kubik!

Natur och fritid

Du kan som sagt bada i Mälaren, vid Sätra strandbad eller Mälarhöjdsbadet. Alternativt kan du bada och simma i bassäng på det nyrenoverade Bredängsbadet. I Bredängshallen tränar flera idrottsföreningar dagligen och det finns även fina cykelvägar i området, som bland annat kan ta dig till Sätraskogens naturreservat med öppna ängar, ekbackar och gammal granskog. Nära centrum ligger även Bredängsparken där vissa av Parkteaterns föreställningar hålls sommartid.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice