Hyresrätter på Gärdet - Stångkusken - ByggVesta

Hyreslägenhet Stockholm

Stångkusken

Nära till allt med grönskan inpå knuten

Stångkusken uppfördes 1949 och är enligt Riksantikvarieämbetet klassad som en byggnad med byggnadshistoriskt värde.

Lägenheterna har entréer med klinkergolv, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv. Flertalet lägenheter har öppen spis.

Fastigheten har ett fint och trevligt läge med omedelbar närhet till Tessinparken, Gärdets butiker och restauranger. I området finns ett flertal matbutiker. En kort promenad bort ligger Fältöverstens galleria, T-banan; Östermalms IP och Gärdets sportfält med stora grönytor. Skolor och förskolor finns också i området.

Här bor du med närhet till allt!

Fastigheten Stångkusken 2 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Status:
Inflyttat
Färdigt:
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
38
Tvätt:
Tvättstuga finns i fastigheten
Förråd:
Förråd finns på vinden
Cykelparkering:
Cykelrum finns i källarplan
Bredband/telefoni:
Tele2
Parkering/garage:
P-platser finns på baksidan av huset. Administreras av P-Service.

Området

Gärdet, Stockholm

På Gärdet i nordöstra Stockholms innerstad förvaltar ByggVesta två fastigheter med mycket attraktiva lägen. Här är utmärkta kommunikationer och stort utbud av restauranger och service utanför porten. Det stora gräsområdet Gärdets sportfält är en populär plats för rekreation och olika idrotter.

Gärdet, Stockholm

På Gärdet bor man med omedelbar närhet till storstadens utbud av nöjen och service, liksom även till natur och tillgång till fantastiska promenad- och joggingstråk utanför porten. Det stora populära gräsområdet Gärdets sportfält är en del av Kungliga nationalstadsparken – världens första och Sveriges enda nationalstadspark. Vid de båda fastigheterna som ByggVesta förvaltar finns matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med bussar och T-bana som nås med några minuters promenad.

Fastigheten Stångkusken ligger intill Tessinparken med trivsamma Café Tessinparken. Sommartid är parkens särskilt vacker med sina rosplanteringar och sprudlande fontän. Fastigheten Lissabon ligger något mer österut, vid kanten av Gärdet och med utsikt över Värtahamnen. Det finns flera skolor och förskolor i området.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice