Hyresrätter på Gärdet - Lissabon - ByggVesta

Hyreslägenheter Stockholm

Lissabon

Fritt läge med utsikt och nära till allt

Fastigheten har ett fint och trevligt läge med omedelbar närhet till Gärdets grönområde, Kampementsbadet och har underbar utsikt över vattnet och båttrafiken i Värtahamnen. En kort promenad bort ligger Gärdets T-banestation. Matbutiker, restauranger, apotek, skolor och förskolor finns också i området. Här bor du med närhet till allt!

Fastigheten Lissabon 5 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Status:
Inflyttat
Färdigt:
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
43
Tvätt:
Det finns tvättstuga i fastigheten.
Cykelparkering:
Finns på baksidan av fastigheten i källaren.
Parkering/garage:
Fastigheten har fem p-platser för uthyrning till boende. Administreras av P-Service. Avgiftsbelagd gatuparkering.

Området

Gärdet, Stockholm

På Gärdet i nordöstra Stockholms innerstad förvaltar ByggVesta två fastigheter med mycket attraktiva lägen. Här är utmärkta kommunikationer och stort utbud av restauranger och service utanför porten. Det stora gräsområdet Gärdets sportfält är en populär plats för rekreation och olika idrotter.

Gärdet, Stockholm

På Gärdet bor man med omedelbar närhet till storstadens utbud av nöjen och service, liksom även till natur och tillgång till fantastiska promenad- och joggingstråk utanför porten. Det stora populära gräsområdet Gärdets sportfält är en del av Kungliga nationalstadsparken – världens första och Sveriges enda nationalstadspark. Vid de båda fastigheterna som ByggVesta förvaltar finns matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med bussar och T-bana som nås med några minuters promenad.

Fastigheten Stångkusken ligger intill Tessinparken med trivsamma Café Tessinparken. Sommartid är parkens särskilt vacker med sina rosplanteringar och sprudlande fontän. Fastigheten Lissabon ligger något mer österut, vid kanten av Gärdet och med utsikt över Värtahamnen. Det finns flera skolor och förskolor i området.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice