Våra områden

Här hittar du alla områden där vi har bostäder eller ska bygga bostäder inom de närmaste åren. Använd sorteringsfunktionen för att hitta vilka områden vi finns i Stockholmsregionen, Göteborg, Malmö, Uppsala och Linköping. Klicka på ett område för att läsa mer och se vilka hus som ligger där.

Sorgenfri

Mitt i centrala Malmö ligger Sorgenfri, där ett nytt bostadsområde byggs upp på gammal industrimark. I före detta bussgarage blir det kulturverksamhet, och hela kvarteret ska bli ett föredöme med hållbar utveckling i fokus, som dessutom blir helt rökfri.

Västra hamnen

Bland dragplåstren i Västra hamnen finns Skandinaviens högsta byggnad Turning Torso och Bo01-kvarteren som blev ett internationellt föredöme för ekologisk hållbarhet. Vackra strandpromenader, caféer och bad från kajen lockar många malmöbor.

Gamla staden

På Stora Nygatan i Gamla Staden mitt i centrala Malmö förvaltar ByggVesta en vacker sekelskiftesfastighet byggd 1898. I omedelbar närhet finns Hansa citygalleria, Gustav Adolfs torg och Södergatan med all tänkbar service. Från fastigheten är det promenadavstånd till hela Malmös stadskärna samt Malmö Centralstation.

Möllevången/ Triangeln

I Malmö centrum förvaltar ByggVesta en fastighet med fint och trevligt läge med omedelbar närhet till citytunnelns station Triangeln, Triangelns köpcentra och Möllevångens stora utbud med spännande affärer, en livlig torghandel och ett rikt utbud av restauranger. Friisgatan har på senare år utvecklats till en mycket attraktiv plats där kaféer samsas med restauranger och butiker.

Sege park

I Kirseberg i östra delen av Malmö växer en ny innovativ stadsdel fram. Här är ByggVesta med och utvecklar gemenskapens Sege Park – det gröna livet nära centrum. Här skapar boende och verksamheter gemenskap kring odling och hållbara lösningar. Den kulturhistoriska miljön bevaras samtidigt som det finns smarta lösningar för ett bra liv.

Kundservice