Hyresrätter i Bagarmossen - Proberaren - ByggVesta

Hyresrätter Stockholm

Proberaren

Naturnära läge söder om söder

Kvarteret Proberaren – här bor du granne med både innerstaden och naturen.

I Proberaren finns 32 stycken energisnåla hyreslägenheter i storlekarna 1 till 3 rum och kök. Huset ligger endast 500 meter från Bagarmossens tunnelbana.

Lägenheterna är ljusa och moderna, har helkaklade badrum, klinkers i hallen, parkettgolv och modernt kök samt balkong eller uteplats. Till varje lägenhet hör ett förråd som är beläget på vinden och nås via hiss. Med hissen tar du dig även till källarplanet där det finns garage med 23 bilplatser.

Gården har gemensamma uteplatser för t ex grillning, en lekplats för de minsta samt cykelparkering under tak. Ett källsorteringshus ramar in gården mot väster.

Fastigheten ägs av Hållbo, ett joint venture bolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och Bonnier Bostäder AB, och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.

Arkitekt: Kirsh + Dereka

Status:
Inflyttat
Färdigt:
2015
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
32
Kök:
Vita kök med bänkskiva i grå laminat. Förberett för diskmaskin och mikro.
Tvätt:
I alla lägenheter finns tvättmaskin och torktumlare, alt. kombimaskin.
Förråd:
Finns till alla lägenheter.
Cykelparkering:
I garage
Bredband/telefoni:
Från Tele2.
Balkong/uteplats:
De flesta lägenheterna har balkong eller fransk balkong.
Miljörum:
Finns i separat byggnad på baksidan mot garageinfarten.
Parkering/garage:
Garage med 23 bilplatser. Några platser med laddmöjlighet. Administreras och bevakas av Aimo Park.

Vill du se hur en lägenhet ser ut?

Området

Bagarmossen, Stockholm

En idyll i södra Stockholm – det är Bagarmossen. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. Det är ett grönskande område med närhet till både innerstad och natur.

Bagarmossen, Stockholm

Här har du nära till allting och det är detta som bland annat gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område. I Bagarmossen bor du nära både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av bland annat barnfamiljer.

Kommunikation

Det finns bra kollektivtrafik till och från området. Tunnelbanans gröna linje tar dig till city på 15 minuter, och buss 161 trafikerar området och söderort, bland annat Älvsjö. Anslutning till pendeltåg finns även vid Farsta strand, dit det går buss från Skarpnäck.

Natur och fritid

Alldeles utanför knuten finns Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Här finns lättillgängliga badsjöar, promenad- och motionsslingor och golfbana. Vintertid finns spår för längdskidåkning och möjlighet till skridskoåkning.

För leksugna barn finns det gott om lekplatser i Bagarmossen.

Att få bo så nära centrala Stockholm, men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting, vilket gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område.

Förskolor och skolor

Det finns skolor och förskolor i området. Läs mer på Stockholms stads hemsida.

Affärer, restauranger och service

I Bagarmossens centrum finns allt man behöver; matbutiker, blomsterhandel, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör samt några restauranger och caféer. Du har även nära till stora och härliga Sickla köpkvarter, med shopping och väl utbyggd service, gym, samt kultur och underhållning i populära Dieselverkstaden.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice