Studentbostäder i Stockholm - en bostad att trivas i - ByggVesta

Studentbostäder i Stockholm

Bo i studentbostad i Stockholm

Våra studentlägenheter i Stockholm ligger på flera ställen, nära stan, campus, natur eller nöjesliv. Oavsett vilket område du väljer är det en plats att trivas på!

Studentbostäder i Stockholm, nära till campus och natur!

Våra studentbostäder i Stockholm ligger på fyra platser med olika karaktär. Du kan bo direkt vid campus i Flemingsberg, centrum- och naturnära i Norra Djurgårdsstaden, eller nära natur med utmärkt pendlarläge i Nacka. Den 30 maj inviger vi också ett helt nytt bostadsområdet i Kista! Kvarteren i Kista äng ligger nära universitets lokaler, tunnelbana, pendeltåg och Järvafältets natur.

Forskning visar att studenter som bor nära campus, grönska och urbanitet klarar sig bättre i skolan!

Prisbelönat studentboendekoncept

I alla våra studentbostadsområden i Stockholm är social samvaro, trygghet och en hållbar livsstil i fokus. I alla områden finns till exempel en områdesansvarig på plats i huset som en extra länk mellan oss och de boende.

För att öka gemenskapen skapar vi förutsättningar för spontana möten. Det är lättare att lära känna grannarna i gemensamma studierum, lounger och gym och på event som postas i vår app.

Inflytt 30 maj 2024

Nyproducerade studentlägenheter i Kista!

Den 30 maj välkomnar vi de första hyresgästerna till bostadsområdet Kista äng och våra helt nyproducerade studentlägenheter i projekten Hestur och Valvik.

Här finns välplanerade ettor och även ett flertal kompislägenheter, som är särskilda 3 rum och kök med två lika stora sovrum, perfekt för två studerande att dela, eller en familj. I kvarteren finns också flera lokaler där det kommer att finnas livsmedelsbutik och café, studielounge mm.

Några av fördelarna med våra studentbostäder

  • En lägenhet du kan dela... eller inte
  • Din kompis bor i byggnaden
  • Må bra och känn dig trygg
  • En grön livsstil
  • A+ enligt forskning
  • Ställ dig i kö, stanna i kö

Live to Grow

Vill du läsa ännu mer om vårt studentkoncept och våra områden med studentbostäder?

Då har vi så såklart en egen hemsida för dig som student – www.livetogrow.se.

Bo i studentbostad

Hitta studentbostad i Stockholm

Ställ dig i vår bostadskö – det är helt gratis

Kundservice