ByggVesta

  • Mina Sidor/Felanmälan
  • Om oss
  • Bo hos oss
  • Våra projekt
Mina Sidor/FelanmälanStäll dig i köLediga lägenheter

Duvan

Sekelskiftesfastighet mitt i centrala Malmö

Fastigheten Duvan 27 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Duvan är en mycket vacker sekelskiftesfastighet byggd 1898 belägen utmed Stora Nygatan i Gamla Staden mitt i centrala Malmö. I huset finns en-, två- och trerumslägenheter samt två lokaler i bottenplan. Byggnaden ritades av arkitekten B Bengtsson och är full av fantastiska tidstypiska detaljer såsom kakelugnar, stuckaturer och spegeldörrar.

I anslutning till Fastigheten finns all tänkbar service med närhet till Hansa citygalleria, Gustav Adolfs torg och Södergatan. Gustav Adolfs torg och Södergatan utgör Malmös främsta shoppingstråk med flera välkända butiker och varumärken. Väster om Fastigheten, lite längre ner på Stora Nygatan, ligger Hansa som är Malmös ledande citygalleria med shopping, mode, mat och dryck. Från Fastigheten är det promenadavstånd till hela Malmös stadskärna samt Malmö Centralstation. Malmö Centralstation fungerar som ett viktigt nav för södra Sveriges kollektivtrafik. Från Malmö Centralstation finns utmärkta kommunikationer med både regional och lokal tåg- och busstrafik till bland annat Hyllie, Lund och Köpenhamn.

Karta
Hitta hit

Status: Inflyttat

Typ: Hyresrätter

Antal lägenheter: 8

Förråd: Förråd finns till alla lägenheter

Cykelparkering: Cykelparkering finns på innergården

Balkong/uteplats: På baksidan av huset finns en trevlig innergård. Flera balkonger har utsikt över gården.

Området

Gamla staden

På Stora Nygatan i Gamla Staden mitt i centrala Malmö förvaltar ByggVesta en vacker sekelskiftesfastighet byggd 1898. I omedelbar närhet finns Hansa citygalleria, Gustav Adolfs torg och Södergatan med all tänkbar service. Från fastigheten är det promenadavstånd till hela Malmös stadskärna samt Malmö Centralstation.

© ByggVesta AB 2019