Hyresrätter i Hammarby Sjöstad - Fartygstrafiken - ByggVesta

Hyresrätter Hammarby Sjöstad

Fartygstrafiken

Genomtänkt planlösning i Hammarby Sjöstad

Fartygstrafiken (såld)

Fartygstrafiken har ett perfekt läge mitt i Hammarby Sjöstad. En stad i staden med skön atmosfär och nära till det mesta man behöver i vardagen; butiker, caféer, restauranger, skola och bibliotek. Snabbt och enkelt att ta sig in till City med Tvärbanan, buss eller vattenvägen med färja över till Söder och Nybrokajen.

Denna trivsamma fastighet är belägen på Hammarbyterrassen 32–36 vid Luma Park i Hammarby Sjöstad och färdigställdes 2006. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av flerbostadshus med butiker i bottenplanet.

Kvarterets ”Townhouses” är 5 våningar höga med femte våningen indragen. Byggnaden mot Lumagatan är 6 våningar hög varav den sjätte våningen är indragen. Byggnadskroppen närmast Luma Park är mjukt bågformad. Fasaderna är putsade i varma färger. Entréerna är i trä och glas. Det finns flera trapphus och samtliga lägenheter nås via hiss. I bottenplanet finns lokaler som rymmer olika verksamheter. I källaren finns garage samt teknikutrymmen och förråd. Gemensam tvättstuga finns i respektive trappuppgång på entréplanet. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1 rok till 3 rok. Lägenheterna har genomtänkt, trivsam och praktisk planlösning och många har balkonger eller loggior. En del lägenheter på det översta planet har härliga terrasser.

Lägenhetsfördelning: 29 st 3 rok, 43 st 2 rok, 3 st 1 rok
Total lägenhetsyta: 4.590 m²
P-platser i garage under gård: 32 st

Fastigheten såldes 2010.

fartygstrafiken
Status:
Såld
Färdigt:
2006
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
75

Området

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Ett stenkast från hjärtat av Södermalm ligger Hammarby Sjöstad. Där finns innerstadens alla fördelar samtidigt som den kantas av promenadbryggor, vassområden med rikt fågelliv och underbara parker. Vattnet är områdets hjärta och gav sitt namn till stadsdelen.

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Bo exklusivt i en marin miljö!

Hammarby Sjöstad sjuder av liv och miljön uppmuntrar till en aktiv livsstil – oavsett om det handlar om att cykla till förskolan och jobbet eller umgås i parkerna eller på kajerna. Här finns en mix av aktiviteter på både land och vatten. I Hammarby Sjöstad finns även ett stort utbud djurarter som trivs. Vi har våra bävrar, öringar och svanar samt vår häger.

Läget och närområdet

Ta gärna båten till Nybrokajen i city, eller den avgiftsfria och eldrivna färjan M/S Lotten till Södermalm. Annars finns tvärbanan som tar dig till Gullmarsplan eller via Solna centrum till Alvik. Även många busslinjer trafikerar via Slussen och Södra station (där pendeltåg finns).

Skolor och förskolor

Det finns flera skolor och förskolor i och i närheten av Hammarby Sjöstad, både privata och fristående och skolor i kommunal regi.

Affärer, restauranger och service

I Hammarby Sjöstad finns många livsmedelsbutiker, Bageri och konditori, systembolag och flera restauranger och caféer. Du kan även promenera till Sickla köpkvarter, som är ett eldorado för dig som är shoppingsugen! I Sickla köpkvarter finns även all tänkbar service, så som bibliotek, gym, frisörer, skrädderi och skomakare. Med endast några minuters bussresa når du också Nacka forums stora utbud.

Alternativt promenerar du in till Södermalm och njuter av kultur, spännande butiker, mysiga caféer och en mångfald av restauranger.

Natur och fritid

På sommaren kan du packa strandväskan och gå till Sicklasjön för sol och bad medan du på vintern promenerar med skidor på axeln till Hammarbybacken för att åka utför, med tillhörande afterski på kvarterskrogen Göteborg. Du kan även paddla kajak i vattnet runt sjöstaden, samt träna på olika gym om du vill.

Nära till hands ligger även Nackareservatet med strövområden för utflykter, joggingturer och bad. Eller varför inte besöka Ekbacken, med ett av de finaste ekskogsbestånden i Stockholm. Där finns även en stor lekplats för barn i alla åldrar.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice