ByggVesta

  • Mina Sidor/Felanmälan
  • Om oss
  • Bo hos oss
  • Våra projekt
Mina Sidor/FelanmälanStäll dig i köLediga lägenheter

Stångkusken

Nära till allt med grönskan inpå knuten

Fastigheten Stångkusken 2 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Stångkusken uppfördes 1949 och är enligt Riksantikvarieämbetet klassad som en byggnad med byggnadshistoriskt värde.

Lägenheterna har entréer med klinkergolv, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv. Flertalet lägenheter har öppen spis.

Fastigheten har ett fint och trevligt läge med omedelbar närhet till Tessinparken, Gärdets butiker och restauranger. En kort promenad bort ligger Fältöverstens galleria, T-banan; Östermalms IP och Gärdets sportfält med stora grönytor. Skolor och förskolor finns också i området.

Här bor du med närhet till allt!

Karta
Hitta hit

Status: Inflyttat

Typ: Hyresrätter

Antal lägenheter: 38

Förråd: Förråd finns på vinden

Cykelparkering: Cykelrum finns i källarplan

Bredband/telefoni: Tele2

Området

Gärdet

På Gärdet i nordöstra Stockholms innerstad förvaltar ByggVesta en fastighet med mycket attraktivt läge. Här är utmärkta kommunikationer och stort utbud av restauranger och service utanför porten. Det stora gräsområdet Gärdets sportfält är en populär plats för rekreation och olika idrotter.

Gärdet, Stockholm

På Gärdet bor man med omedelbar närhet till storstadens utbud av nöjen och service, liksom även till natur och tillgång till fantastiska promenad- och joggingstråk utanför porten. Det stora populära gräsområdet Gärdets sportfält är en del av Kungliga nationalstadsparken – världens första och Sveriges enda nationalstadspark. I området finns ett flertal matbutiker såsom Sabis och Ica i Fältöversten, Hemköp Matglädjen och Coop Erik Dahlbergsgatan. Fältöversten har också ett brett utbud av andra butiker, apotek, Systembolaget mm. Det finns flera bra restauranger i området. Fastigheten ligger endast två kvarter från Tessinparken med trivsamma Café Tessinparken. Sommartid är parkens särskilt vacker med sina rosplanteringar och sprudlande fontän. Här är utmärkta kommunikationer med bussar och T-bana som nås med några minuters promenad. Det finns flera skolor och förskolor i området.

© ByggVesta AB 2019