ByggVesta

  • Mina Sidor/Felanmälan
  • Om oss
  • Bo hos oss
  • Våra projekt
Mina Sidor/FelanmälanStäll dig i köLediga lägenheter

Lissabon

Fritt läge med utsikt och nära till allt

Fastigheten Lissabon 5 är en fastighet som ByggVesta har uppdraget att förvalta.

Fastigheten har ett fint och trevligt läge med omedelbar närhet till Gärdets grönområde, Kampementsbadet och har underbar utsikt över vattnet och båttrafiken i Värtahamnen. En kort promenad bort ligger Gärdets T-banestation. Matbutiker, restauranger, apotek, skolor och förskolor finns också i området. Här bor du med närhet till allt!

Fastigheten har fem parkeringsplatser på framsidan som idag är uthyrda. Ett kösystem kommer att upprättas av parkeringsbolaget. Avgiftsbelagd gatuparkering utanför fastigheten.

Karta
Hitta hit

Status: Inflyttat

Typ: Hyresrätter

Antal lägenheter: 43

Cykelparkering: Finns på baksidan av fastigheten i källaren

Området

Gärdet

På Gärdet i nordöstra Stockholms innerstad förvaltar ByggVesta två fastigheter med mycket attraktiva lägen. Här är utmärkta kommunikationer och stort utbud av restauranger och service utanför porten. Det stora gräsområdet Gärdets sportfält är en populär plats för rekreation och olika idrotter.

Gärdet, Stockholm

På Gärdet bor man med omedelbar närhet till storstadens utbud av nöjen och service, liksom även till natur och tillgång till fantastiska promenad- och joggingstråk utanför porten. Det stora populära gräsområdet Gärdets sportfält är en del av Kungliga nationalstadsparken – världens första och Sveriges enda nationalstadspark. Vid de båda fastigheterna som ByggVesta förvaltar finns matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med bussar och T-bana som nås med några minuters promenad.

Fastigheten Stångkusken ligger intill Tessinparken med trivsamma Café Tessinparken. Sommartid är parkens särskilt vacker med sina rosplanteringar och sprudlande fontän. Fastigheten Lissabon ligger något mer österut, vid kanten av Gärdet och med utsikt över Värtahamnen. Det finns flera skolor och förskolor i området.

Andra projekt i området

Stångkusken

© ByggVesta AB 2019