Studentbostäder i Kista - en hemtrevlig lägenhet att trivas i - ByggVesta

Förstahandskontrakt nyproduktion

Studentbostäder i Kista Äng

Här finns välplanerade 1–3 rum och kök för studenter i trevliga kvarter med bra kommunikationer!

Förstahandskontrakt i Kista

Hemtrevliga studentlägenheter i nya kvarter

I detta helt nya kvarter i Kista erbjuder vi trevliga studentbostäder och hyresrätter. Lägenheterna på 1–4 rum och kök är omsorgsfullt och ytsmart utformade, med moderna planlösningar och materialval. Gårdarna är planerade för härliga sociala ytor och rikligt med grönska som varierar sig med årstiderna.

Många lägenheter har egen balkong, eller uteplats. Andra har entré via en luftig loftgång.

En stadsdel i förvandling

Bo i Kista :)

Området Kista Äng håller på att byggas om till en stadsdel med en blandning av bostäder, lokaler, parker och torg. Närhet till service och kommunikationer samt arbets- och utbildningsplatser gör detta till en modern och trevlig stadsdel att skapa sig ett hem i.

Kompislägenheter och gemenskap

En lägenhet du kan dela... eller inte

För att öka gemenskapen i våra studentbostadsområden skapar vi förutsättningar för spontana möten. Det är lättare att lära känna grannarna i gemensamma studierum och lounger eller på event som postas i vår app.

Våra studentlägenheter är riktiga lägenheter med smart planlösning och hög standard – inget korridorboende, och du delar bara så mycket du vill med andra.

Är ni två vänner som vill bo tillsammans? Perfekt! Våra kompislägenheter har gemensamt kök och badrum och separata sovrum. En trea för kompisar helt enkelt. Det finns också gott om ettor och tvåor för dig som föredrar en egen vrå.

Studentlägenheter med tre rum och kök

Studera med familj

Även om plugget förenar er som studerar, så vet vi att livssituationerna kan skilja sig åt. Därför har vi studentlägenheter i olika storlekar och med flera rum. Våra treor fungerar till exempel utmärkt också för dig som har familj med barn.

I badrummen är tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, standard – bekvämt under småbarnsåren. På gården finns plats för umgänge och lek, både för stora och små.

Bil- & cykelpool i ditt kvarter

Enkelt och hållbart resande

Hos oss ska det vara lika enkelt att ha en fungerande vardag utan egen bil, som för de boende som valt att äga en. Vi gör det enkelt för att inspirera till mer hållbara transportsätt.

I Kista äng finns flera bussar runt hörnet. Det är också bekvämt gångavstånd till t-banan vid Kista centrum, liksom även pendeltågsstationen i Helenelund.

I ByggVestas kvarter finns en fordonspool med både elbilar och elcyklar. I källarplan finns ett stort garage och flera cykelförråd, samt station för cykelservice och -tvätt. För ytterligare bekvämlighet kommer vi att ställa postboxar från Postnord i kvarteret.

Behåll dina köpoäng

Bo där du studerar och stanna i kön

För att kunna få en studentlägenhet hos oss behöver du stå i vår kö. Vi har inga krav på inkomst, men du måste vara doktorand eller studerande och klara minst 15 poäng per termin. Du behöver studera på den ort där du har din studentbostad. I Stockholm gäller det Stockholms län och vi godkänner alltså inte distansstudier.

Självklart sparar du dina köpoäng när du bor i en studentbostad hos oss. Många av våra studenter fortsätter att vara nöjda hyresgäster hos oss efter sin studietid. Det tycker vi är bra för alla!

Fördelar med studentbostäderna i Kista

  • Förstahandskontrakt
  • Moderna lägenheter med eget kök
  • Kompislägenheter för två eller en familj
  • Bra kommunikationer
  • Nära naturområden och fritidsaktiviteter

Bo nybyggt hus

Att flytta in i ett nybyggt hus är spännande, men det kan också innebära att du får ha lite tålamod och förståelse. Här hittar du information som kan vara bra att veta innan du flyttar in.

Bo i Kista Äng

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö – det är helt gratis

Kundservice