ByggVesta

  • Mina Sidor/Felanmälan
  • Om oss
  • Bo hos oss
  • Våra projekt
Mina Sidor/FelanmälanStäll dig i köLediga lägenheter

Våra lägenheter

En lite smidigare vardag, bra lägen nära natur, stad och kollektivtrafik, hög service, trygghet och flexibilitet på samma gång – det är några av fördelarna med att bo i hyresrätt hos oss. Viktigast av allt, en lägenhet att trivas i!

För att ge möjligheten att hitta hem för så många som möjligt så har vi olika boendekoncept – allt för att ge just dig en möjlighet att kunna bo hos oss under en längre period av ditt liv. Vi tror att om vi har riktigt många hyresgäster som verkligen trivs hos oss så blir våra områden ännu bättre. Det är nog en av anledningarna till att vi har så många nöjda hyresgäster enligt våra kundundersökningar. I bildspelet nedan kan du se exempel på hur våra lägenheter kan se ut. (bläddra med de blå pilarna)

Vi är alltid gröna och sköna

Oavsett om du vill bo i en av våra vanliga lägenheter eller i en av våra konceptlägenheter så är det enkelt, tryggt och bekvämt att göra medvetna val i vardagen för att leva miljövänligare. Du har nära till kollektivtrafik, tillgång till cykelrum och ofta bilpool, smidig källsortering och ofta funktioner för delande av prylar och social samvaro. Husen är byggda för att vara riktigt energieffektiva och du får full kontroll över din egen förbrukning av el, värme och varmvatten. Skönt gröna är också våra levande innergårdar – gärna med insektsholkar och andra detaljer som bidrar till biologisk mångfald.

Studentbostäder

Vi är Sveriges största privata studentbostadsaktör, vi väljer alltid läge med omsorg och våra studenter är bland marknadens mest nöjda hyresgäster. Det är vi riktigt stolta över. Vill du läsa mer om vårt studentkoncept och våra områden så har vi såklart en egen hemsida för dig som student – www.livetogrow.se

Vi har inga krav på inkomst för dig som studerar men du måste vara doktorand eller studerande och klara minst 15 poäng per termin.

Du måste studera på den ort där du har en din studentbostad, vi godkänner alltså inte distansstudier. I Stockholm gäller det Stockholms län och i Linköping gäller det Linköpings Universitet och Linköpings Tekniska Högskola (även Campus Norrköping och Hälsouniversitetet).

Självklart sparar du dina köpoäng när du bor som student hos oss, många av våra studenter fortsätter att vara nöjda hyresgäster hos oss efter sin studietid. Det tycker vi är bra för alla!

Ungdomsbostäder

Detta är bostadsformen för dig som är under 25 år, de exakta kraven på ålder kan variera lite mellan olika områden men du kan alltid teckna hyreskontrakt från den dagen du fyllt 18 år till och med det år du fyller 25. Hyreskraven för dig som är kvalificerad för en ungdomsbostad är lite lägre, du måste ha en månadsinkomst motsvarande två gånger hyran. Om du har en medsökande så får du räkna med dennes inkomst också.

I våra kompistreor som är för ungdomar står bara en person på hyresavtalet men vi förbehåller oss rätten att ta in det inneboendeavtal du tecknar med din boendekompis. Vi vill att våra lägenheter ska vara till för så många unga människor som möjligt!

Det står dig fritt att bo kvar i en av våra ungdomsbostäder så länge du vill men vi tror att du kanske vill söka en ny bostad hos oss när du blir lite äldre – därför behåller du dina köpoäng när du bor i en ungdomslägenhet hos oss.

Kompislägenheter

Våra kompislägenheter är små treor som vi utformat speciellt så att de skall vara lämpliga att dela för kompisar. Ni har varsitt litet sovrum men delar på resten av ytan och de fasta kostnaderna för försäkring, el, bredband etc. Smart för dig och smart för miljön! Kompistreorna är ett av våra mest uppskattade konceptboenden för dig bor i en ungdoms- eller studentbostad hos oss. Om du inte känner någon att dela med kan du hitta fler som söker delat boende på www.botillsammans.nu. Där kan du både hitta och erbjuda rum, kollektiv eller rumskompis.

Det framgår alltid av lägenhetsannonserna exakt vilka hyreskrav som gäller specifikt för våra konceptboenden så håll utkik! Generella hyreskrav hittar du i vår uthyrningspolicy.

© ByggVesta AB 2019