Hyreslägenheter i Kista - en hemtrevlig bostad att trivas i - ByggVesta

Förstahandskontrakt nybyggda lägenheter

Hyresrätter i Kista Äng

Här finns välplanerade 1–4 rum och kök i trevliga kvarter med bra kommunikationer!

Förstahandskontrakt i Kista

Hemtrevliga lägenheter i nya kvarter

Här finns trevliga hyresrätter och studentbostäder i helt nya kvarter. Lägenheterna på 1–4 rum och kök är omsorgsfullt och ytsmart utformade, med moderna planlösningar och materialval. Gårdarna är planerade för härliga sociala ytor och rikligt med grönska.

Många lägenheter har egen balkong, eller uteplats. Andra har entré via en luftig loftgång.

Kanske är du redo att flytta hemifrån och letar ditt första egna boende, eller på väg att bli sambo, är nyseparerad, fått drömjobbet i Kista? Vi har hem för livets alla faser!

En stadsdel i förvandling

Bo i Kista :)

Området Kista Äng håller på att byggas om till en stadsdel med en blandning av bostäder, lokaler, parker och torg. Närhet till service och kommunikationer samt arbets- och utbildningsplatser gör detta till en modern och trevlig stadsdel att skapa sig ett hem i.

Mobilitetslösningar i Kista

Enkelt och hållbart resande

Hos oss ska det vara lika enkelt att ha en fungerande vardag utan egen bil, som för de boende som valt att äga en. Vi gör det enkelt för att inspirera till mer hållbara transportsätt. Till exempel bjuder vi på värdekoder till SL-trafiken till ett värde av 500 kr/mån under de första tre månaderna du bor hos oss i Kista Äng*.

I Kista äng finns flera bussar runt hörnet. Det är också bekvämt gångavstånd till t-banan vid Kista centrum, liksom även pendeltågsstationen i Helenelund.

I ByggVestas kvarter finns en fordonspool med både elbilar och elcyklar. I källarplan finns ett stort garage och flera cykelförråd, samt station för cykelservice och -tvätt. För ytterligare bekvämlighet kommer vi att ställa postboxar från Postnord i kvarteret.

* gäller per lägenhet/hyresavtal

Trivsamt för stora och små

Gröna gårdar

För att göra det ännu mer trivsamt att bo hos oss planerar vi gårdarna med stor omsorg. De ska vara en skön, frodig plats att vistas på och umgås, både i gemenskap och avskiljdhet.

Växligheten varierar sig med årstiderna och har väl valda blommor och annan växtlighet som bidrar till biologisk mångfald.

I Kista finns dessutom öppna gräsytor med möjlighet till lek, med sandlåda och stockar att balansera på.

Bo i hyresrätt hos ByggVesta i Kista

Några av fördelarna

  • Förstahandskontrakt
  • Moderna ljusa lägenheter med smarta planlösningar
  • Närhet till naturområden och fritidsaktiviteter
  • Bra kommunikationer
  • Nära till jobbet

Bo nybyggt hus

Att flytta in i ett nybyggt hus är spännande, men det kan också innebära att du får ha lite tålamod och förståelse. Här hittar du information som kan vara bra att veta innan du flyttar in.

Bo i Kista Äng

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö – det är helt gratis

Kundservice