Hyresrätter Göteborg

Lindholmsallén

Energisnåla bostäder mitt i det nya Göteborg

Husen i Lindholmsallén är sju våningar och en takvåning höga. Fasaderna är putsade i mjuka färger och på den grönskande innergården, som delas med grannfastigheten, finns en härlig lekplats.

De större lägenheterna är genomgående medan vissa mindre lägenheter är enkelsidiga. Alla lägenheter har balkong, terrass eller uteplats. Parkettgolv finns i samtliga rum, förutom hall och badrum som har klinkers på golvet.

Med hiss tar du dig lätt ner till garaget i källarplan där det både finns lägenhetsförråd och parkeringsplats för bilar och cyklar.

I Lindholmsallén finns också en lokal med restaurangverksamhet och ByggVestas lokala kontor.

Fastigheten ägs av ByggVesta Fastigheter AB.

Arkitekt: White arkitekter

Lindholmsallen
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2012
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
138
Kök:
Vita Vedum-kök, grå bänkskiva, vitvaror från Bosch. Förberett för mikro och diskmaskin.
Tvätt:
I alla lägenheter finns tvättmaskin och torktumlare, alt. kombimaskin.
Förråd:
Finns i källarplan till alla lägenheter.
Cykelparkering:
Finns tex i källarplan. Renoveringsbänk och tryckluftspump i garage.
Bredband/telefoni:
Leverantörer är Itux, öppet bredband, samt Tele2 för tv.
Balkong/uteplats:
Alla lägenheter har balkong eller uteplats/takterrass.
Miljörum:
Finns vid Karlavagnsgatan 20. Sopnedkast på innergården för hushållsavfall, matavfall samt tidningar.
Parkering/garage:
Garage i källarplan. Platserna administreras av Aimo Park.

Vill du se hur en lägenhet ser ut?

Området

Lindholmen, Göteborg

På Lindholmen finns vattennära moderna boendemiljöer där Göteborgs varvshistoria möter nya teknik- och kunskapsföretag, med Lindholmen Science Park och Campus Lindholmen. Längs kajen finns det gott om restauranger, affärer och fina promenadvägar.

Lindholmen, Göteborg

På Lindholmen bor ni med endast några minuters promenad till köpcentrum, skolor, flertalet restauranger och caféer. Här kan ni njuta av långa fina promenadstråk längs med kajen. Med buss eller båt tar ni er snabbt och bekvämt till de centrala delarna av Göteborg.

Läget och närområdet

Precis intill vattnet vid Norra Älvstranden växer nya kvarter fram. Det nya Lindholmen är en blandstad där bostäder, skolor, arbetsplatser och serviceverksamheter finns lätt tillgängligt. Intill byggs till 2024 det nya centrumet Karlastaden med ännu mer butiker, caféer, hotell och service, och Karlavagnstornet (som ska bli Nordens högsta byggnad). Utmed vattnet finns bryggor som fungerar som härliga promenadvägar.

Kommunikation och kollektivtrafik

Precis utanför huset går ett flertal bussar går som tar dig till Centralstationen på 8 minuter. På vardagar finns också möjligheten att åka gratis färja över älven till Stenpiren.

Skolor och förskolor

I området finns ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Mer information hittar du här.

Affärer, restauranger och service

På 10 minuters promenad kommer du till Sannegårdens köpcentrum, där det bland annat finns mataffär, bageri och apotek. Ett stort utbud av restauranger i den levande gatumiljön erbjuder många olika smakupplevelser. I närområdet finns också bibliotek, vårdcentral och ett flertal gym.

Natur och fritid

Lekplatsen Lindholmstorget erbjuder rekreation och lek för både stora och små. Där finns rutschkana, gungor, gungdjur, trästockar och sandlåda och bänkar med bord för fikapausen. Har ni inget fikabröd med er, går det bra att plocka frukt från träden som är planterade längs parken.

I Sannegårdshamnen finns en yogastudio och i Lundbystrandshallen, en stor och välutrustad idrottshall, händer mycket hela tiden, till exempel tävlingsdans, modevisningar och karatetävlingar. I en del av byggnaden finns också Göteborgs enda curlinghall.

Bo i framtiden

Hitta hem hos oss

Ställ dig i vår bostadskö idag – det är helt gratis.

Kundservice