ByggVesta

  • Mina Sidor/Felanmälan
  • Om oss
  • Bo hos oss
  • Våra projekt
Mina Sidor/FelanmälanStäll dig i köLediga lägenheter

Lev och frodas!

ByggVesta utvecklar boende för ett hållbart samhälle och förvaltar det vi bygger upp. För oss är det viktigt att se till att vi tar fram ett attraktivt boende för alla målgrupper och har på senaste tiden jobbat fram en idé som vi kallar för Live to Thrive-boende. Det är en idé om att du som är i dina bästa dagar ska få mer tid och energi att fokusera på dig själv samt dina nära och kära. Live to Thrive helt enkelt.

Ställ dig i vår kostnadsfria kö här

Att bo i en hyresrätt innebär nämligen många fördelar som vi vill berätta mer om genom att lyfta fram fem goda anledningar till varför just du borde hitta hem hos oss.

1. Bo i hyresrätt och få mer tid över till annat

Att bo i hyresrätt har många fördelar, till exempel slipper du bekymra dig om något går sönder, hantera struliga hantverkare eller betala för fuktskador i badrummet, snöskottning eller trädgårdsskötsel. Våra hyresgäster trivs i sina hem och vi får ofta komplimanger för det personliga bemötande som de boende får från våra förvaltare och servicetekniker. Vi fokuserar på underhållet och servicen av fastigheten så att du kan fokusera på det som du egentligen vill göra. Vi är riktigt bra på vårt jobb och det får vi bekräftat i vår årliga kundundersökning där vi har bland de nöjdaste hyresgästerna på marknaden.

2. Nya fräscha lägenheter

Det faktum att alla våra fastigheter är byggda 2005 eller senare ger att alla lägenheter är modernt byggda, fräscha och miljövänliga. Alla våra lägenheter har parkettgolv och helkaklade badrum med tvättpelare eller kombimaskin. De flesta har dessutom balkong eller en egen uteplats.

3. Vi har lägenheter för alla situationer

Många av våra lägenheter är särskilt yteffektiva med smart planlösning som passar dig som bara vill betala för det du använder utan att tumma på kvalitet i kök eller badrum. Såklart har vi även större och luftigare lägenheter med plats för fler boende eller som har gästrum för när familjen hälsar på. Givetvis uppfyller samtliga av våra lägenheter tillgänglighetskraven och alla lägenheter har eget förråd i huset.

4. Bo nära natur och kollektivtrafik

Att ha nära till naturen mår alla människor och djur bra av. Vi har lyckats utveckla fastigheter i de bästa områden där långpromenaden i skogen inte är långt borta samtidigt som du enkelt tar dig in till stan eller närmaste centrum via kollektivtrafik eller egen bil. Vi har alltid parkeringar i eller i direkt anslutningar till våra hus som du kan hyra om du så önskar.

5. Frigör kapital för att uppfylla din dröm

Om du idag bor i ett hus eller bostadsrättslägenhet kan det vara en idé att frigöra kapital genom att byta bostadsform till hyresrätt. På så sätt kanske du får möjlighet att köpa den där lägenheten i Portugal eller rusta upp sommartorpet i Sverige. Dessutom är det en trygghet att inte behöva oroa sig för räntehöjningar, spruckna bostadsbubblor eller vad som händer i huset när du är bortrest. Allt det där tar vi hand om istället så att du kan fortsätta njuta av livet och det du tycker om.

Om du inte är övertygad än så är det bra att veta att vår kö är gratis så det skadar inte att registrera dig i det fall du skulle komma på andra tankar. Dessutom har du kanske barn eller barnbarn som du kan rekommendera oss till. De kan säkert kan dra nytta av att ställa sig i vår kö för att i framtiden få möjlighet att bo i en fin hyresrätt eller studentbostad hos oss. Vi har boenden som passar alla!

© ByggVesta AB 2019