ByggVesta

  • Mina Sidor
  • Bo hos oss
  • Om oss
  • Våra projekt
Mina SidorStäll dig i köLediga lägenheter

Nyheter

Det händer mycket på och kring ByggVesta. Här hittar du nyheter från utvecklingen av våra hus och projekt, information från kundservice och senaste nytt om våra nybyggda lägenheter.

Välkommen på vårt seminarium under Järvaveckan!

Den 13 juni, 14.30–15.15 bjuder vi på ByggVesta in till seminarium om Järva storstadspark. Tillsammans med bland andra politiker och arkitekter diskuterar vi hur Järvafältet kan minska avståndet människor emellan. Efteråt minglar vi i Whites Järvapaviljong.

Järvafältet är en unik resurs – som förtjänar att nyttjas långt mer än den gör nu. Idag är fältet indelat i kommunala reservat och det finns inte någon gemensam strategi. När stockholmsregionen växer, kommer många av de nya bostäderna att byggas runt fältet, vilket betyder att fältet kommer att bli ännu viktigare som rekreationsområde – både för att det bidrar till människors välbefinnande och för områdets attraktionskraft. 

Vi tror att Järvafältet skulle må bra av en gemensam plan. På så sätt kan man locka människor till fältet och skapa nya möten. Under vårt seminarium gör vi utblickar från omvärlden och delar med oss av idéer för framtiden. Vi vill visa vad Järvafältet skulle kunna vara och var Järva storstadspark har möjlighet att bli. 

Välkommen!  

Vad: Seminarium om Järvafältet och vad det skulle kunna bli Var: Järvaveckan seminarietält 6 När: 13 juni, 14.30–15.15

Järvaveckan är gratis och ingen anmälan till seminariet krävs. Efter seminariet går vi till Whites Järvapaviljong och pratar vidare – då vill vi gärna höra dina tankar om fältet. 

Här kan du läsa mer om Järvaveckan.

Artiklar

Trygghet och gemenskap i ByggVestas studentbostäder

Senaste Nytt

Första nybyggnadsprojektet med vårt JV-bolag Hållbo igång
© ByggVesta AB 2019