Susanna Korpe blir CFO på ByggVesta - ByggVesta

Susanna Korpe blir CFO på ByggVesta

Susanna Korpe

Susanna Korpe har över tio års erfarenhet från fastighetsbranschen. Närmast kommer hon från Mattssons Fastighetsutveckling och Brabo där hon var CFO. Tidigare verkade hon som CFO på Agora (publ) och Ekonomichef på Locum.

”Jag är väldigt glad att välkomna Susanna till ByggVesta. Med Susanna får vi en erfaren CFO med gedigen finansbakgrund och branscherfarenhet. Hon kommer att vara en stor tillgång för vår fortsatta utveckling, säger Jenny Jonsson, vd ByggVesta.

Susanna kommer att fortsätta utvecklingen av rutiner och processer inom ekonomifunktionen men också bidra med sin erfarenhet i arbetet med bolagets finansiering och riskhantering.

”Jag hoppas kunna fortsätta utveckla ekonomi- och finansfunktionen för att möta de utmaningar vi står inför och med min erfarenhet skapa trygghet och fokus framåt. Det som lockade mig mycket till Byggvesta var bolagets tydliga värderingar och att de känns genuint äkta, säger Susanna Korpe.

Susanna Korpe kommer att vara medlem av ByggVestas koncernledning och rapportera till vd. Hon tillträder sin nya roll på ByggVesta den 20 februari 2023.

Kundservice