ByggVesta säljer ytterligare en fastighet till Lansa - ByggVesta

ByggVesta har sålt fastigheten Åkerviolen i Guldheden i Göteborg

Byggvesta_A__kerviolen_1__1_

Lansa Fastigheter utökar sitt fastighetsbestånd i Göteborg genom att förvärva en fastighet med 86 bostäder i Guldheden i Göteborg. Säljare är ByggVesta och detta blir den andra affären vi genomför under året.

”ByggVesta säljer nu ytterligare en fastighet i Göteborg till Lansa, detta som en naturlig del av den affär som gjordes under sommaren när Lansa köpte en fastighet på Lindholmen av oss. Vi kommer att fortsätta vara en stabil och pålitlig aktör som driver utvecklingen av hållbara hyresrätter och studentbostäder till rimliga hyror i landets större städer.

Affären omfattar 86 hyreslägenheter på 1–4 rum och kök. Fastigheten stod klar 2012 och ligger i Guldheden i Göteborg, ett område som präglas av sin närhet till Chalmers, Sahlgrenska och Änggårdsbergen. Tillträde till fastigheten sker den 31 oktober i år.

”Vi är väldigt glada att nu kunna förvärva vår andra fastighet av ByggVesta. Även denna ligger i Göteborg, vilket är en region som är väldigt attraktiv för oss. Kvalitet och hållbarhet står alltid i fokus, och som långsiktig ägare kommer vi att förvalta fastigheten så att hyresgästerna fortsätter att trivas och vara stolta över sitt boende, säger Marie Teike, fastighetsutvecklingschef på Lansa.

Kundservice