Delat boende – bättre boende

Vad är det bästa med att bo med en kompis? Att det är roligt och socialt såklart. Men också delad hyra och fasta kostnader, mer utrymme och ett större kök än ensam i en liten etta.

 

Ungdomslägenheterna är utformade utifrån ungas egna visioner om ett kollektivt, flexibelt, bilfritt och grönt boende. De är uttänkta och byggda för att göra det enkelt och trivsamt för vänner att dela bostad. 

Bästa boendet med vänner

Boendeformen gör det lätt att dela på utgifter som tidning, bredband och el. Att dela boende med en kompis ger dig tillgång till ett större kök jämfört med till exempel en liten 1:a och därmed bättre matlagningsmöjligheter. Här finns gott om förvaringsutrymmen både i och utanför lägenheten.

Ungdomslägenheten är dessutom en social och vänskapsfrämjande boendeform – det är lättare att trivas med att dela lägenhet när det finns varsitt sovrum med dörr att stänga och ett gemensamt rum att laga mat, plugga och umgås i. 

Du som är student eller ung vuxen (mellan 18-25 år) kan hyra ungdomslägenhet hos oss. Mer information om hur uthyrning och kontraktsformer fungerar hittar du i vår hyrespolicy. 

Vi vill att du ska kunna bo hos oss länge. Därför behåller du dina köpoäng när du skriver kontrakt på en ungdomslägenhet, så att du kan söka en vanlig hyresrätt hos oss när du fyllt 25 eller inte längre är student. 

Hitta någon att dela med

Det är många som söker bostad, och allt fler vill dela boende. Om du inte känner någon att dela med kan du hitta fler som söker delat boende på www.botillsammans.nu. Där kan du både hitta och erbjuda rum, kollektiv eller rumskompis.

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.