ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  Trumman - SÅLD

  Formskönt boende byggt helt utan subventioner

  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2009
  Typ
  Hyresrätter
  Antal lägenheter
  38

  Trumman ägs och förvaltas sedan 2010 av Folksam Fastigheter.

  Alla hus är en spegling av sin tid. Redan för några år sedan utmanade vi branschen, då vi sänkte priserna genom att på allvar etablera open standard och började bygga hyresrätter i attraktiva lägen. Genom att bygga kostnadseffektivt och resursmedvetet, utan att för den skull tumma på kvalitet, omsorg och långsiktighet, kan vi erbjuda våra hyresgäster både hög kvalitet och miljöprofil till en vettig hyra.

  Den 1 februari 2009 kunde hyresgästerna flytta in i kvarteret Trumman i Sollentuna. Ett flerbostadshus om 38 lägenheter byggt helt utan subventioner. Kvarteret ligger alldeles intill Stinsens köpcenter. På entréplan finns en ny förskola och secondhandbutiken Myrorna.

  Flerbostadshuset bildar ett avslut på det trevliga villaområdet mellan Engelbrekts väg och Industrivägen, som senare kommer att bli Turebergs allé. Lägenheterna nås via tre trapphus med entréer från gatan mot Stinsens köpcenter. Lägenheterna har balkonger mot söder eller uppvärmda inglasade loggior (gäller hörnlägenheterna). Kvarterets gård bildar med uteplatser, balkonger och förskolans lekgård en levande grön utemiljö.