ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  Södra Rosendal

  Det är grönt, och lätt att göra rätt

  Ort
  Rosendal, Uppsal
  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2015
  Typ
  Hyresrätter
  Antal lägenheter
  119
  Visa i områdeslistan

  Husen i Södra Rosendal består av lekfullt varierande husmoduler och erbjuder härliga lägenheter från 2 RoK till 4 RoK. Här bor du bra, med takhöjd på 260 cm, parkettgolv och kakel och klinker i badrum. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i badrummet och i köket är det förberett för diskmaskin. Köksskåp och garderober är vita och väggarna vitmålade. Ljust och fräscht med andra ord.

  Varje lägenhet har ett förråd i källaren och möjlighet att ställa cykel i de fina cykelförråden på gården. Har du bil så finns parkeringar och ett garage som administreras av Q-park.

  Alla bostäder i området har tillgång till grön ute­miljö med omsorgsfullt utformade gräsmattor och rabatter. Trygghetskänslan ökar genom utemiljö med god belysning.

  Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften.

  Arkitekt: Utopia arkitekter

  Kvarteret Södra Rosendal ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter.