ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  KTH Lantmäteri - studentlägenheter

  Studentboende mitt på KTH Campus

  Ort
  KTH Campus, Stockholm
  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2017
  Typ
  Studentbostäder
  Antal lägenheter
  102
  Visa i områdeslistan

  OBS! Studentlägenheterna här på KTH kommer inte att hyras ut via ByggVestas kö - De är blockförhyrda av KTH.

  Vi hänvisar er därför till våra studentlägenheter på Kosterhavet samt Flemingsberg i Stockholm.

  ByggVestas projekt på KTH:s campus består av två byggnader: ett 9-våningshus med vita, putsade fasader och ett 5-våningshus i rött tegel.

  De yteffektiva lägenheterna har hög standard med vitmålade väggar, parkettgolv samt klinker i hallen och i det kaklade badrummet. I köket är det förberett för diskmaskin och i badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på markplan i tegelhuset har uteplatser mot innergården och den egna, fina parken. I husen ryms 50 stycken 1:or på 25–29 kvm och 50 stycken kompislägenheter på 40 kvm. Det finns även två lokaler i markplan, som kommer att hyras ut till lämplig verksamhet.

  På vinden finns lägenhetsförråd och i tegelhusets källare finns en liten tvättstuga. På den fina gården, som har gott om sittplatser, finns soprum för hushållssopor och källsortering. Där finns också möjlighet för de boende att parkera sina cyklar.

  Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften.

  Läs mer om vår fastighet på KTH och våra andra studentboenden på hemsidan för vårt studentbostadskoncept Live to Grow by ByggVesta.

  Arkitekt: Utopia

  Fastigheterna ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.