ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  Godsfinkan - SÅLD

  Trivsam atmosfär centralt i Hammarby Sjöstad

  Ort
  Hammarby Sjöstad, Stockholm
  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2005
  Typ
  Hyresrätter
  Antal lägenheter
  203

  Godsfinkan ägs och förvaltas sedan 2010 av Folksam Fastigheter.

  Godsfinkan ligger perfekt placerat mitt i Hammarby Sjöstad. En stad i staden med skön atmosfär och nära till det mesta man behöver i vardagen; butiker, caféer, restauranger, skola och bibliotek. Snabbt och enkelt att ta sig in till City med Tvärbanan, buss eller vattenvägen med färja över till Söder och Nybrokajen.

  Godsfinkan är belägen på Hammarby Allé 56–58 i Hammarby Sjöstad. Fastigheten ligger mycket välexponerad vid Luma Park. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av flerbostadshus med butiker i bottenplanet.

  Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus som färdigställdes 2006 och rymmer 203 lägenheter fördelade på sex våningar. Byggnadskroppen närmast Luma Park är bågformad.

  Totalt finns tio trapphus och samtliga lägenheter nås via hiss. I bottenplanet finns elva lokaler. I källaren finns garage med 76 platser samt teknikutrymmen och förråd. Gemensam tvättstuga finns i respektive trappuppgång på entréplanet. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1 rok till 3 rok. Lägenheterna är försedda med balkonger eller loggior och en del lägenheter på det översta planet har terrasser.