ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  Fartygstrafiken - SÅLD

  Genomtänkt planlösning i Hammarby Sjöstad

  Ort
  Hammarby Sjöstad, Stockholm
  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2006
  Typ
  Hyresrätter
  Antal lägenheter
  75

  Fartygstrafiken ägs och förvaltas sedan 2010 av HSB Stockholm.

  Fartygstrafiken har ett perfekt läge mitt i Hammarby Sjöstad. En stad i staden med skön atmosfär och nära till det mesta man behöver i vardagen; butiker, caféer, restauranger, skola och bibliotek. Snabbt och enkelt att ta sig in till City med Tvärbanan, buss eller vattenvägen med färja över till Söder och Nybrokajen.

  Denna trivsamma fastighet är belägen på Hammarbyterrassen 32–36 vid Luma Park i Hammarby Sjöstad och färdigställdes 2006. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av flerbostadshus med butiker i bottenplanet.

  Kvarterets ”Townhouses” är 5 våningar höga med femte våningen indragen. Byggnaden mot Lumagatan är 6 våningar hög varav den sjätte våningen är indragen. Byggnadskroppen närmast Luma Park är mjukt bågformad. Fasaderna är putsade i varma färger. Entréerna är i trä och glas. Det finns flera trapphus och samtliga lägenheter nås via hiss. I bottenplanet finns lokaler som rymmer olika verksamheter. I källaren finns garage samt teknikutrymmen och förråd. Gemensam tvättstuga finns i respektive trappuppgång på entréplanet. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1 rok till 3 rok. Lägenheterna har genomtänkt, trivsam och praktisk planlösning och många har balkonger eller loggior. En del lägenheter på det översta planet har härliga terrasser.

  Lägenhetsfördelning: 29 st 3 rok, 43 st 2 rok, 3 st 1 rok Total lägenhetsyta: 4.590 m² P-platser i garage under gård: 32 st