ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  Colonia

  Tryggt, privat och socialt på en och samma gång

  Ort
  Campus Valla, Linköping
  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2007
  Typ
  Studentbostäder
  Antal lägenheter
  367
  Visa i områdeslistan

  Colonia består av åtta vackert utformade hus där vi erbjuder 4 kollektivlägenheter, 341 stycken 1 RoK (25–37 kvm) och 8 stycken 2 RoK (43 och 55 kvm). Alla lägenheter har parkettgolv, vitmålade väggar, kaklade badrum med klinkers på golvet och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Varje lägenhet har även en personlig cykelparkering på innergården och ett förråd.

  Intill vår fastighet finns parkeringsplatser som man kan nyttja i mån av plats, och man köper då biljett via en parkeringsautomat.

  Området har sex studierum och en samlingslokal som du kan boka för att till exempel använda biljardbordet eller projektorn. På den underbara innergården, där det också är gratis Wi-Fi, finns det utrymme att sola och grilla tillsammans. Området har även en volleybollplan som kan bokas av de boende.

  Colonia har även en egen aktivitetsgrupp som arrangerar pub-, temakvällar och annat trevligt för alla som bor hos oss.

  Colonia är byggt med omtanke om både miljö och plånbok. Det innebär en rad smarta saker som gör att du aktivt i vardagen kan påverka hur mycket av jordens resurser du gör av med, men också vad du själv betalar för. Läs mer om Colonia och våra andra studentboenden på hemsidan för vårt studentbostadskoncept Live to Grow by ByggVesta.

  Arkitekt: Winell & Jern

  Colonia ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter.