ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  Nobelus

  Campus Flemingsberg – för kunskapens fruktskörd

  Ort
  Flemingsberg, Stockholm
  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2018
  Typ
  Studentbostäder
  Antal lägenheter
  433
  Visa i områdeslistan

  Välkommen till vårt studentboende Nobelus! Här bor du på själva Campus Flemingsberg som är ett innovativt och sammanhållet campus med gott internationellt rykte.

  I vårt nya kvarter är husen lekfulla med mycket glas och färgad puts i fasaderna. Ned mot parken öppnas kvarteret upp och två punkthus ramar in den ljusa gården.

  Lägenheterna är mellan 25 och 80 kvm stora och passar för både studenter, doktorander och forskare med eller utan familj. En del av lägenheterna är kompislägenheter som fungerar bra som boende för två vänner. I Campus Flemingsberg kommer det bo allt från läkarforskare till aspirerande poliser och utbytesstudenter från hela världen. Den mångfalden vill vi ta vara på, bland annat genom husets aktivitetsgrupp som skapar möjligheter till möten mellan de boende.

  I huset finns fyra lokaler där det finns ett gym, ett café och en skönhetssalong. Den fjärde lokalen fungerar som kontor för ByggVestas områdesansvariga. I huset finns också parkeringsplatser och cykelförråd.

  På innergården har vi varit noga med att bevara de naturliga elementen, bland annat genom att behålla det berg som låg här innan bostadsområdet byggdes. Från trädäck och solplatåer får de boende en härlig utsikt över allt det vackra som växer fram på gården.

  Läs mer om Nobelus och våra andra studentboenden på hemsidan för vårt studentbostadskoncept Live to Grow by ByggVesta.

  Arkitekter: Winell & Jern

  Kvarteret Campus Flemingsberg ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter.

  Warning: unsupported content model: projectDetailSlider