ByggVesta

 • Om oss
 • Bo hos oss
 • Våra projekt

  Bommen - SÅLD

  Kvarter med mälarutsikt

  Status
  Inflyttat
  Färdigt
  2015
  Typ
  Hyresrätter
  Antal lägenheter
  122

  Bommen ägs och förvaltas sedan 2018-03-01 av Rikshem.

  Husets U-formade läge öppnar upp mot Mälarens vatten, och från den underbara innergården har du utsikt över småbåtshamnen. Alla fasader är putsade i olika milda nyanser, och de stora loftgångarna som omger husen mot gården ger utrymme för rymligt balkongliv.

  Lägenheterna är ljusa och yteffektiva med öppen planlösning, vita väggar, parkett och klinkers. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare och i köket är det förberett för diskmaskin. Lägenheterna finns i storlekarna 2–4 RoK. Vissa lägenheter har egen balkong eller uteplats mot gården.

  Du tar dig ner i källarplan med hissen, och där finns både garage, cykelparkering och lägenhetsförråd. Alla bilparkeringar administreras av Q-park.

  På gården finns en lekplats, utemöbler och en grillplats. Klätterväxter på spaljéer ramar in gräsmattorna. Här finns också möjlighet att odla grönsaker i odlingslotter/pallkragar.

  Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften.