ByggVesta

  • Mina Sidor/Felanmälan
  • Om oss
  • Bo hos oss
  • Våra projekt
Mina Sidor/FelanmälanStäll dig i köLediga lägenheter

Nyheter

Det händer mycket på och kring ByggVesta. Här hittar du nyheter från utvecklingen av våra hus och projekt, information från kundservice och senaste nytt om våra nybyggda lägenheter.

Vi välkomnar Catarina Fritz som ny styrelseledamot i ByggVesta AB

Vi välkomnar Catarina Fritz som ny styrelseledamot i ByggVesta AB! Catarina kommer närmast från en roll som ekonomi- och finansdirektör samt vice vd på Akademiska Hus. Hennes mångåriga erfarenhet inom ekonomi- och finanssektorn innefattar befattningar inom en rad olika branscher med uppdrag som bland annat CFO på Keolis Sverige, Stockholmsbörsen samt ekonomichef på Investor. Hon är en erfaren rådgivare till företagsledningar och styrelser med stort engagemang för hållbarhet, ekonomi och ledarskap. Vi ser fram emot ett nära samarbete där vi kan dra nytta av hennes breda kunskap!

"Jag är väldigt glad över att ta plats i ByggVestas styrelse. Mitt intresse för samhällsfrågor och hållbar utveckling är i linje med hur bolaget vill bedriva sin verksamhet för ett bättre bostadsklimat. Jag ser fram emot att använda min kompetens och mina erfarenheter för att bygga vidare på en redan stark grund”, säger Catarina Fritz.

Artiklar

Spartips för att minska elkostnader

Senaste Nytt

Emelie Eriksson blir Chef för Stadsutveckling och Ackvisition på ByggVesta
© ByggVesta AB 2019