Ny lägenhet i nytt område med grönska och generös mångkulturell atmosfär

Ort:
Rinkeby, Stockholm
Status:
Produktion
Färdigt:
2017-2021
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
225

På Rinkebyterrassen bygger vi sex nya hyreshus. Husen blir mellan 6 och 8 våningar höga med putsade fasader i vitt och grafiska grå nyanser. Våra 225 hyresrätter blandas upp med 360 bostadsrätter som ALM Equity bygger. Tillsammans ramar husen in en fantastisk park, där det kommer att finnas ett café med uteplatser och vacker utsikt över Järvafältet.

I dagsläget, mars 2018 har etapp 1 redan flyttat in. Nästa etapp flyttar in årsskiftet 2018/2019. Dessa lägenheter publiceras på vår hemsida i aug/sept 2018.

Alla våra lägenheter har balkong eller uteplats. Väggarna är vitmålade och i alla rum ligger parkettgolv utom i hall och badrum där det är klinkers. I köket är det förberett för diskmaskin, och i badrummet finns tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin, beroende på lägenhetens storlek. TV och internet går att få via Com Hem.

Såhär kommer fördelningen av lägenhetsstorlekar att se ut:

1 rok 32 st
2 rok 111 st
3 rok 62 st
4 rok 10 st
5 rok 10 st

Lite längre fram i tiden kommer det att finnas fristående garage, byggda som barriär mot en trafikerad väg. Garaget rymmer då cirka 80 bilar, och ska administreras av Q-Park. Vi kommer även att erbjuda dig som hyresgäst Sunfleet bilpool. Bredvid garaget finns rum för källsortering. Föredrar du att cykla finns det cykelrum utrustade med arbetsbänk och cykelpump i flera av våra hus.
 

Det här huset är ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften. Här kan du läsa mer om hur vi bygger.

Arkitekter: Kirsh+Dereka

Fastigheterna ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.

Ort:
Rinkeby, Stockholm
Status:
Produktion
Färdigt:
2017-2021
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
225

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.