Variationsrikt, lekfullt och innovativt med mycket grönska.

Ort:
Östra Sala Backe, Uppsala
Status:
Produktion
Färdigt:
2021
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
132

I etapp 2 av utvecklingen i Östra sala backe planerar vi två hus: det gula Kronhuset och det vita huset, som tillsammans bygger en lekfull och stadsmässig långsida ut mot gatan. Här kommer 132 lägenheter och 3 lokaler stå klara för inflyttning etappvis under första halvan av 2021.

Skir grönska mot gatan skapar en mjuk övergång från den publika gatan till de privata lägenheterna. Gården ligger i söderläge med stora uteplatser, mycket grönska och ett tydligt fokus på goda möjligheter till lek och umgänge.

Lägenheterna har en social zon med öppna kök och vardagsrum ut mot den livfulla gatan och en mer privat del med sovrum mot den lugna grönskande gården. I det vita huset har alla lägenheter balkong eller privat uteplats på bottenvåningen medan det gula Kronhuset inte har balkonger, men charmiga loftgångar mot den soliga innergården.

Projektledare: Ehsan Rashidi

Arkitekt & bilder: Utopia

 

Uppdaterat 2019-09-20

Ort:
Östra Sala Backe, Uppsala
Status:
Produktion
Färdigt:
2021
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
132

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.