Studentbostäder och smarta ungdomslägenheter i Nacka

Ort:
Ektorp, Stockholm
Status:
Produktion
Färdigt:
2019-2020
Typ:
Hyres-/Studentlägenheter
Antal lägenheter:
207

Ektorp i Nacka är en fin idyll mellan storstad och skärgård. Här uppför ByggVesta totalt 207 lägenheter och hyresrätter för ungdomar. Av de 207 lägenheterna är 172 studentlägenheter och 35 ungdomslägenheter. Vi har döpt projektet till Aurora, som betyder morgonrodnad. Aurora består av ett mysigt kvarter som omsluter en grön och kuperad innergård. Lägenhetsstorlekarna är från 1 rok på 24 m2 till 3 rok på 55 m2.

Kvarteret blir fantastiskt med sköna, gröna ytor en stor solterass att hänga på samt en lounge där du som boende kan koppla av, plugga eller träffa vår områdesansvarige som också bor i huset. Det kommer att bli svårt att inte trivas på Aurora! Idén kring projektet är att om husen ligger en bit från campus tar vi campuskänslan till dig - så välkommen att trivas hos oss!

Nära till allt - Endast 20 minuter med buss (15 minuter med bil) från Slussen. Här bor du i absolut närhet till skön natur, klippbad och motionsspår samtidigt som Nacka Forums stora köpcentrum med service och butiker kan locka ibland. Även ett stenkast från vår fastighet, i Ektorps centrum finner du bland annat matbutik, bageri och gym.

I slutet på juli 2019 startade inflyttningen av lägenheterna och sedan följer fler etapper med uthyrning och inflyttning under 2019-2020. 

 Projektet ingår i studentbostadssatsningen Sthlm6000+.

Läs mer om Ektorp, genom att ladda ner vårt prospekt 

Projektledare: Anna Maria Sjölin

Arkitekter & bild: Kirsch+Dereka

HÄR KAN DU LÄSA MER OM ALLA VÅRA STUDENTBOENDEN - LIVE TO GROW!​

Ort:
Ektorp, Stockholm
Status:
Produktion
Färdigt:
2019-2020
Typ:
Hyres-/Studentlägenheter
Antal lägenheter:
207

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.