Formskönt boende byggt helt utan subventioner

Ort:
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2009
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
38

Trumman ägs och förvaltas sedan 2010 av Folksam Fastigheter.

Alla hus är en spegling av sin tid. Redan för några år sedan utmanade vi branschen, då vi sänkte priserna genom att på allvar etablera open standard och började bygga hyresrätter i attraktiva lägen. Genom att bygga kostnadseffektivt och resursmedvetet, utan att för den skull tumma på kvalitet, omsorg och långsiktighet, kan vi erbjuda våra hyresgäster både hög kvalitet och miljöprofil till en vettig hyra.

Den 1 februari 2009 kunde hyresgästerna flytta in i kvarteret Trumman i Sollentuna. Ett flerbostadshus om 38 lägenheter byggt helt utan subventioner. Kvarteret ligger alldeles intill Stinsens köpcenter. På entréplan finns en ny förskola och secondhandbutiken Myrorna. 

Flerbostadshuset bildar ett avslut på det trevliga villaområdet mellan Engelbrekts väg och Industrivägen, som senare kommer att bli Turebergs allé. Lägenheterna nås via tre trapphus med entréer från gatan mot Stinsens köpcenter. Lägenheterna har balkonger mot söder eller uppvärmda inglasade loggior (gäller hörnlägenheterna). Kvarterets gård bildar med uteplatser, balkonger och förskolans lekgård en levande grön utemiljö.

Lägenhetsfördelning: 10 st 2 rok, 13 st 3 rok, 3 st 2,5 rok, 10 st 4 rok och 2 st 5 rok
Total lägenhetsyta: 2,750 kvm
Affärs- och verksamhetslokaler: 435 kvm
P-Platser på gården: 27 st
 

Ort:
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2009
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
38

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.