ByggVesta Egenvärmehus sätter standard i stadsdelen Annedal

Ort:
Annedal, Stockholm
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2014
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
89

Här i Annedal har ByggVesta uppfört ett bostadshus med totalt 89 lägenheter. Fasaden är putsad och balkongpartierna varierar uttrycket i kvarteret. Med hiss tar de boende sig lätt ner till garaget i källarplan där det finns 62 st parkeringsplatser som förvaltas av Q-park. I källaren finns även lägenhetsförråd. Den fina gården som delas med grannfastigheten är placerad mellan husen.

 

Byggnaden är ett så kallat Egenvärmehus. Det innebär att byggnaden har en mycket låg energianvändning förenat med god inomhusmiljö. Bostäderna är radiatorlösa och värms huvudsakligen upp av uppvärmd ventilation via bergvärme, instrålad solvärme, hushållsapparater, belysning, verksamhet och de boende själva. Med känd och beprövad teknik skapas en byggnad med mycket låga energibehov. För de boende är det ett alldeles vanligt hus med hög trivsel och bra lägenheter.

Kirsh+Dereka är arkitekter till kvarteret Tappen, som ägs av Grön Bostad (ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter) och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.

Ort:
Annedal, Stockholm
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2014
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
89

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.