Det är grönt, och lätt att göra rätt

Ort:
Rosendal, Uppsala
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2015
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
119

Husen i Södra Rosendal består av lekfullt varierande husmoduler och erbjuder härliga lägenheter från 2 RoK till 4 RoK. Här bor du bra, med takhöjd på 260 cm, parkettgolv och kakel och klinker i badrum. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i badrummet och i köket är det förberett för diskmaskin. Köksskåp och garderober är vita och väggarna vitmålade. Ljust och fräscht med andra ord.

Varje lägenhet har ett förråd i källaren och möjlighet att ställa cykel i de fina cykelförråden på gården. Har du bil så finns parkeringar och ett garage som administreras av Q-park.

Alla bostäder i området har tillgång till grön ute­miljö med omsorgsfullt utformade gräsmattor och rabatter. Trygghetskänslan ökar genom utemiljö med god belysning.

Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften. Här kan du läsa mer om hur vi bygger.

Arkitekt: Utopia arkitekter

Kvarteret Södra Rosendal ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter. 

Ort:
Rosendal, Uppsala
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2015
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
119

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.