Sjönära läge, granne med city i spännande Västerås

Ort:
Lillåudden, Västerås
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2011
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
70

Kvarteret Sjömärket består av två byggnader i fyra plan med indragna takvåningar. Fasaderna är putsade blandat med sektioner av genomfärgade cementfiberskivor.

Lägenheterna i Sjömärket är ljusa och luftiga med vita väggar och parkettgolv, dessutom har nästan alla sjöutsikt. De mindre lägenheterna är enkelsidiga och riktade mot söder, medan de större är genomgående.

Garaget, som du når via hiss, är uppbyggt i höjd med gatan och garageplatserna administreras av Q-Park. I källarplanet finns förutom parkeringsplats för bilar och cyklar även lägenhetsförråd. Cykelförrådet har fönster ut mot gatan och utgör tillsammans med lägenheterna i markplan en levande sockelvåning.

Den grönskande gården ligger mellan husen ovanpå garaget och bildar en gemensam samlingsplats med fin utsikt över Mälaren.

 

Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften. Här kan du läsa mer om hur vi bygger.

Arkitekt: White

Kvarteret Sjömärket ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter. 

Ort:
Lillåudden, Västerås
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2011
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
70

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.