Nya energisnåla bostäder mitt i det nya Göteborg

Ort:
Lindholmen, Göteborg
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2012
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
140

Husen i Lindholmsallén är sju våningar och en takvåning höga. Fasaderna är putsade i mjuka färger och på den grönskande innergården, som delas med grannfastigheten, finns en härlig lekplats.

De större lägenheterna är genomgående medan vissa mindre lägenheter är enkelsidiga. Alla lägenheter har balkong, terrass eller uteplats. Parkettgolv finns i samtliga rum, förutom hall och badrum som har klinkers på golvet. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla badrum.

Med hiss tar du dig lätt ner till garaget i källarplan där det både finns lägenhetsförråd och parkeringsplats för bilar och cyklar. Bilplatserna administreras av Q-Park.

Huset är kopplat till Com Hem, och ett grundutbud av TV-kanaler ingår i hyran. Fiber finns via ITUX.

Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften. Här kan du läsa mer om hur vi bygger.

Arkitekt: White

Kvarteret Lindholmen ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter. 

Ort:
Lindholmen, Göteborg
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2012
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
140

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.