Naturnära läge söder om söder

Ort:
Bagarmossen, Stockholm
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2015
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
32

Kvarteret Proberaren – här bor du granne med både innerstaden och naturen.

Egenvärmehuset enligt ByggVestas koncept med 32 stycken energisnåla hyreslägenheter i storlekarna 1 till 3 rum och kök ligger endast 500 meter från Bagarmossens tunnelbana.

Lägenheterna är ljusa och moderna, har helkaklade badrum, klinkers i hallen, parkettgolv och modernt kök samt balkong eller uteplats.

Till varje lägenhet hör ett förråd som är beläget på vinden och nås via hiss. Med hissen tar du dig även till källarplanet där det finns garage med 23 bilplatser, som administreras och bevakas av Q-park.

Gården har gemensamma uteplatser för t ex grillning, en lekplats för de minsta samt cykelparkering under tak. Ett källsorteringshus ramar in gården mot väster.

Arkitekt: Kirsh + Dereka

Proberaren ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning

Ort:
Bagarmossen, Stockholm
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2015
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
32

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.