Dessa studentlägenheter kommer ej att förmedlas via ByggVesta då de är blockförhyrda av KTH.

Ort:
KTH Campus, Stockholm
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2017
Typ:
Student- och kompislägenheter/Hyresrätter
Antal lägenheter:
102

OBS! Studentlägenheterna här på KTH kommer inte att hyras ut via ByggVestas kö - De är blockförhyrda av KTH.

Vi hänvisar er därför till våra andra studentlägenheter i Stockholm - se länk nedan till Live to Grow!

ByggVestas projekt på KTH:s campus består av två byggnader: ett 9-våningshus med vita, putsade fasader och ett 5-våningshus i rött tegel.

De yteffektiva lägenheterna har hög standard med vitmålade väggar, parkettgolv samt klinker i hallen och i det kaklade badrummet. I köket är det förberett för diskmaskin och i badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på markplan i tegelhuset har uteplatser mot innergården och den egna, fina parken. I husen ryms 50 stycken 1:or på 25–29 kvm och 50 stycken kompislägenheter på 40 kvm. Det finns även två lokaler i markplan, som kommer att hyras ut till lämplig verksamhet.

På vinden finns lägenhetsförråd och i tegelhusets källare finns en liten tvättstuga.

På den fina gården, som har gott om sittplatser, finns soprum för hushållssopor och källsortering. Där finns också möjlighet för de boende att parkera sina cyklar.

Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften. Här kan du läsa mer om hur vi bygger.

Arkitekt: Utopia

Fastigheterna ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter och förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning.

HÄR KAN DU LÄSA MER OM ALLA VÅRA STUDENTBOENDEN - LIVE TO GROW!​

Ort:
KTH Campus, Stockholm
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2017
Typ:
Student- och kompislägenheter/Hyresrätter
Antal lägenheter:
102

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.