Havsnära boende i Västra Hamnen

Ort:
Västra hamnen, Malmö
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2008
Typ:
Hyresrätt
Antal lägenheter:
101

I Västra Hamnen finns alla möjligheter till ett personligt och unikt boende. Här byggs framtidens Malmö. Som boende i Västra Hamnen har du aldrig långt till havet och på somrarna sjuder strandpromenaden av liv och rörelse.

ByggVestas första fastigheter i Västra Hamnen, Kommendörkaptenen, ligger i ett mycket attraktivt läge och många av lägenheterna har havsutsikt. Fastigheterna på det gamla industriområdet i västra Malmö färdigställdes till bomässan Bo01. Här finns lägenheter med en takhöjd på över 3 meter. Servicenivån var redan från början hög och har byggts ut i takt med Västra Hamnens kraftiga expansion.

Kommunikationerna är mycket bra, busslinje 2 går med täta turer och härifrån cyklar man till centrum på 7-8 minuter. Norra Europas största och häftigaste skateboardpark ligger i området. Sugen på ett kvällsdopp? Eller en promenad vid havet? Allt finns utanför husknuten.

Det finns 65 bilplatser samt 4 mc-platser i garaget som ligger i källarplan och 35 P-platser utomhus, som administreras och bevakas av Q-Park.

Arkitekt: John Kirsh, White Arkitekter

Kommendörkaptenen ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter. 

Ort:
Västra hamnen, Malmö
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2008
Typ:
Hyresrätt
Antal lägenheter:
101

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.