Havsnära boende i Västra Hamnen

Ort:
Västra hamnen, Malmö
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2008
Typ:
Hyresrätt
Antal lägenheter:
101

I Västra Hamnen finns alla möjligheter till ett personligt och unikt boende. Här byggs framtidens Malmö. Som boende i Västra Hamnen har du aldrig långt till havet och på somrarna sjuder strandpromenaden av liv och rörelse.

ByggVestas första fastigheter i Västra Hamnen, Kommendörkaptenen, ligger i ett mycket attraktivt läge och många av lägenheterna har havsutsikt. Fastigheterna på det gamla industriområdet i västra Malmö färdigställdes till bomässan Bo01. Här finns lägenheter med en takhöjd på över 3 meter. Servicenivån var redan från början hög och har byggts ut i takt med Västra Hamnens kraftiga expansion.

Kommunikationerna är mycket bra, busslinje 2 går med täta turer och härifrån cyklar man till centrum på 7-8 minuter. Norra Europas största och häftigaste skateboardpark ligger i området. Sugen på ett kvällsdopp? Eller en promenad vid havet? Allt finns utanför husknuten.

Det finns 65 bilplatser samt 4 mc-platser i garaget som ligger i källarplan och 35 P-platser utomhus, som administreras och bevakas av Q-Park.

Arkitekt: John Kirsh, White Arkitekter

Kommendörkaptenen ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter. 

Ort:
Västra hamnen, Malmö
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2008
Typ:
Hyresrätt
Antal lägenheter:
101